PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: 3 x een superzachte sjaal van fair fashion label TIMI t.w.v. €50

Holy Crap
TIMI Sjaal
TIMI Sjaal


23.01.2019

Het is wetenschappelijk bewezen dat daglicht belangrijk is voor je fysieke en mentale gezondheid. Maar nu het buiten bitterkoud is heb je vast wat extra motivatie nodig om je warme huis te verlaten. Met een superzachte sjaal van het Amsterdamse fair fashion label TIMI ben je Koning Winter de baas en wordt buiten wandelen een stuk aangenamer. De boodschap achter TIMI is bovendien hartverwarmend…

Verlopen – WIN: 3 x een superzachte sjaal van fair fashion label TIMI t.w.v. €50

Het klinkt te simpel voor woorden maar van wat extra minuten daglicht kun je écht opknappen, zowel fysiek als mentaal. Zelfs op bewolkte dagen. Het is niet voor niets dat er in Scandinavische landen waar men het met minder zon uren moet stellen dan in andere delen van de wereld veel meer anti-depressiva worden gebruikt. In IJsland slikken 101 op de 1000 inwoners anti-depressiva, in Nederland 41 op de 1000*. Kun je wel een energie boost gebruiken? Maak tijdens je lunchpauze een korte wandeling in de buitenlucht. Aan een half uurtje heb je al voldoende. Een aantal weken geleden schreef Holistik’s Evelyn een artikel over wat er met je lichaam gebeurt als je 30 minuten gaat lopen. Met een extra dosis daglicht en beweging hebben de donkere dagen geen vat meer op jou.

Maak kans op een TIMI sjaal t.w.v. €50

TIMI, sjaal, winHet Nederlandse label TIMI staat voor This Is My Independence. Het is een fair fashion merk dat sjaals maakt om wereldwijd lokale women empowerment-projecten te steunen. Door vaardigheids- en empowermenttraining krijgen vrouwen de kans te bouwen aan een vrije en zelfstandige toekomst. Dit maakt TIMI sjaals letterlijk en figuurlijk hartverwarmend. Kans maken op één van de drie sjaals? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en TIMI via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.