Verlopen – WIN: 2 x The Green Happiness Winterboek boordevol vegan recepten t.w.v. €69

Holy Crap
the green happiness
the green happiness


24.12.2018

In het winterboek van The Green Happiness laten founders en hartsvriendinnen Merel en Tessa zien dat lekker en plantaardig écht samen kunnen gaan. Het is niet voor niets dat Holistik’s Karlijn regelmatig met Tessa appt met vragen als: “Tess, heb jij nog een recept voor een vegan cheesecake?” of “Wat zijn de geheime ingrediënten voor een vegan hartige taart?” Op al deze vragen vind je een antwoord in dit Winterboek. Wij geloven – net als de lovely ladies van The Green Happiness – dat wanneer je lichaam beter gaat functioneren, je dat merkt op alle fronten in je leven. Daarom deze winactie om gezond 2019 mee in te gaan :-)! 

Verlopen – WIN: 2 x The Green Happiness Winterboek boordevol vegan recepten t.w.v. €69

the green happiness, winterboekEen sexy winterboek met een Scandinavisch tintje en meer dan 200 (!) recepten om bij weg te dromen. Wat dacht je bijvoorbeeld van creamy butternut lasagne? Of vegan tiramisu? Uiteraard allemaal op plantaardige basis. Maar dit boek, van ruim 1,5 kilo schoon aan de haak, is meer dan een kookboek. Merel en Tessa delen – vanuit hun achtergrond als voedingsdeskundigen – ook hun expertise over gezond eten en hoe je jouw lijf in goede conditie krijgt (en houdt). Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken vind je in het boek 50 eenvoudige vegan dagmenu’s (inclusief wekelijks boodschappenlijstje) die rekening houden met je drukke leven. Is één van je voornemens om in 2019 vaker vegan te eten? Dan is dit boek vanaf nu jouw rots in de branding. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en The Green Happiness via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

The Green Happiness Festive Season Deal

The Green HappinessDe afgelopen jaren hebben Merel en Tessa duizenden Nederlanders laten ervaren hoe lekker en gezond vegan food is. En nog belangrijker: wat de geweldige impact van plantaardige voeding is op je lichaam en de planeet. Gezonde voeding geeft je meer energie, een stralende huid, een verhoogde weerstand en voorkomt een opgeblazen buik. Om te vieren dat begin 2019 hun nieuwe platform – Rock Your Body – live gaat, hebben ze een mooi cadeau voor jou. Je kunt hier het Winterboek nu met 50% korting aanschaffen. Dat is een korting dus van maar liefst €34,50!

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link