WIN: O’Neill sportsetje voor in het water, op het land en on the go t.w.v. €100

by Natalja De Vos 18.10.2017

Moet jij jezelf de laatste tijd ook naar de sportschool slepen? Join the club! Op sommige dagen zakt de moed je gewoon in de schoenen en heb je een extra boost nodig. Laten we eerlijk zijn, een nieuw sportsetje kan verrassend motiverend werken. Zéker als het geproduceerd is met respect voor onze planeet. O’Neill heeft een sustainable collectie sportswear gelanceerd die je kunt dragen in het water, in de sportschool of tijdens het boodschappen doen. Lees snel verder want wij mogen 3 lezers blij maken met een setje…

WIN: O’Neill sportsetje voor in het water, op het land en on the go t.w.v. €100

Lake Tahoe O'NeillEen sportoutfit geschikt voor in het water, maar dat ook prima is voor in de gym. De legging droogt supersnel doordat het gemaakt is van Hyperdry materiaal. Fijn dus als je na het suppen nog een rondje wilt gaan hardlopen. Sporten was nog nooit zo handig ;-). O’Neill heeft zich voor de sustainable active wear collectie laten inspireren door het Amerikaanse Lake Tahoe. Lake Tahoe staat bekend om zijn helder water en prachtige berglandschap, hiken en watersport gaan hand in hand bij deze magische plek.  Het landschap van Lake Tahoe komt duidelijk terug in het kleurenpallet en de prints. Wat deze collectie zo geweldig maakt is dat die gemaakt is van recycled oceaanplastic.

O’Neill Blue

Winactie O'neill Blue

Al jaren worden de oceanen en zeeën bedreigd door een tsunami van kunststofafval (een geschatte 8 miljoen ton per jaar). Deze tragedie is de inspiratie voor O’Neill Blue – The Ocean Mission; een initiatief om duurzame surfwear te produceren met behulp van kwalitatieve stoffen door Bionic, dat gerecycleerd strandplastic bevat. Hun uiteindelijke doel? De surf industrie inspireren – en vooral motiveren – het probleem van de vervuilde oceanen op de voorgrond te plaatsen. Iets wat wij bij Holistik graag in de spotlight zetten.

WIN: sustainable O’Neill setje t.w.v. €100

Ga je binnenkort naar een Sup Yoga les? Of heb je de moed weer bij elkaar geraapt om je sportschool op te zoeken? Doe dan mee met deze winactie.  Je maakt kans op de Active Bikini Top (€39,99) en de Printed Legging (€59,99)  uit de O’Neill Blu Active Wear collectie. We vragen je twee dingen te doen:

1) Volg ons op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je gewonnen hebt. Succes!

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Photocredits: Jan Bijl

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN