WIN: 10 x scary skincare pakket van DIY Soap t.w.v. €45

by Natalja De Vos 31.10.2017

Speciaal voor de gure herfstdagen en Halloween heeft DIY Soap een heerlijke, 100% natuurlijke Pumpkin Spice Coffee Scrub ontwikkeld. Gebruik ‘m in combinatie met Nigella Oil voor een spooky soft skin. Om je vandaag door de griezeligste dag van het jaar heen te helpen, mogen we 10 potjes scrub in combinatie met een olie flacon weg geven. 

WIN: scary skincare pakket van DIY Soap t.w.v. €45

DIY Soap StoreRond Halloween duiken ze overal op: pompoenen. Bij DIY Soap is dat niet anders. Speciaal voor de griezeligste dag van het jaar staat hun winkel aan de Van Woustraat 48 in Amsterdam vol pompoenen om je eigen 100% natuurlijke Pumpkin Spice Coffee Scrub mee te maken. Alle losse ingrediënten kun je in deze DIY Soap Store vinden. Het enige wat je dan nog moet doen is een lege weckpot meebrengen naar de winkel. Geen zin om zelf scrub te maken? No worries, wij hebben al 10 potjes gevuld die we weggeven samen met een flesje Nigella olie van zwart komijnzaad :-).

WIN: Halloween set t.w.v. €45

Nieuwsgierig geworden naar de scrub op basis van pompoen? Dat komt goed uit want we mogen 10 lezers blij maken met een pakket ter waarde van €45 bestaande uit 2 producten:

1) Pumpkin Spice Coffee Scrub – €19,90
Deze kruidige scrub zit vol met koffie, herfstige specerijen en een vleugje sinaasappel. Suiker werkt als een natuurlijke exfoliant terwijl de koffie helpt om de huid te verstevigen en celulite tegen te gaan. De biologische kokosolie zorgt voor een zachte huid.

2) Nigella olie – €24,90 
De weldadige Nigella olie is gemaakt van koudgeperst zwart komijnzaad en is heilzaam voor huid en haar. De olie kan puur aangebracht worden als dagelijkse gezichts- en lichaamsverzorging of als serum in het haar. Ook is het heerlijk om enkele druppels toe te voegen aan een gezichtsmasker voor een extra hydraterende boost om huidcellen te vernieuwen en voeden.

Kans maken? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg ons op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN