BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Afgelopen: WIN: 3 x natuurlijk collageen pakket van Skin for Skin t.w.v. €60

Holy Crap
Skin for Skin win collageen
Skin for Skin win collageen


10.10.2018

Collageen is een eiwit dat je lichaam zelf aanmaakt en je huid van de nodige veerkracht voorziet. Maar wist je dat je collageenvoorraad vanaf je 25e levensjaar jaarlijks met ongeveer 1% afneemt? Ai! Dat is niet al te best nieuws voor de conditie van je huid. Na je 50e wordt er zelfs nauwelijks nog lichaamseigen collageen aangemaakt. Het gevolg? Een steeds slapper wordende huid. Skin for Skin stelde daarom een krachtige capsule van natuurlijk collageen en vitamine C samen. Wij mogen 3 lezers blij maken met een pakket voor 2 maanden t.w.v. € 60 om je huid van binnenuit te boosten.

Afgelopen: WIN: 3 x natuurlijk collageen pakket van Skin for Skin t.w.v. €60

Collageen is een lijmvormend eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuwe collageen aan. Dat gebeurt in speciale cellen, ook wel fibroblasten genoemd. Om je huid op latere leeftijd mooi te houden is het belangrijk om de collageen voorraad in de diepere huidlagen (de dermis) op peil te houden. Het probleem met crèmes is dat die niet kunnen doordringen in deze diepere huidlaag. Daar zijn de moleculen simpelweg te groot voor. Collageen kun je daarom het beste oraal innemen. Bij het verteringsproces wordt het eiwit door de dunne darm opgenomen en komt het in je bloedbaan terecht.

Collageen als supplement

Collageen wordt gewonnen uit verschillende natuurlijke bronnen zoals vissen, dieren en planten. Viscollageen komt echter het meest overeen met die van de mens. Het Nederlandse Skin for Skin heeft een voedingssupplement ontwikkeld bestaande uit natief viscollageen en vitamine C dat de opname er van bevordert. Bij ‘natief collageen’ is er een gepatenteerde cold pressed methode toegepast waardoor de structuur van het eiwit intact blijft en sneller wordt opgenomen door je lichaam.

Maak kans op een Skin for Skin pakket van 2 maanden t.w.v. €60

Naast het feit dat je van deze capsules een stralende en elastische huid krijgt, versterken ze ook je nagels, je haar én ondersteunen ze het herstel van je spieren na een training. Mooi meegenomen dus. Het beste resultaat behaal je door één à twee collageen capsule per dag in te nemen – het liefst op een nuchtere maag, een half uur voor het ontbijt met water. Voorkom inname met zuivel want melk verstoort de opname. Holistik’s Karlijn test de capsules van Skin for Skin 3 maanden lang en is een kleine maand bezig: “Het is nu nog lastig te zeggen of ik al resultaat zie. Wel neem ik elke dag twee capsules (dan is het effect sneller zichtbaar) en is het innemen van ervan ‘s ochtends als een klein momentje voor mezelf. Ik ben benieuwd of mijn huid er over 2 maanden steviger en meer egaal uitziet. Keep you posted!” Wij mogen een pakket van 2 maanden opsturen naar 3 lezeressen! Om kans te maken op dit pakket vragen wij je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik én Skin for Skin via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.