Verlopen – Winactie voor theeleuten: 1 jaar lang ayurvedische Shoti Maa thee t.w.v. €156

Holy Crap
Shoti Maa win
Shoti Maa win


02.01.2019

Niets leuker dan 2019 aftrappen met een jaar lang gratis Shoti Maa thee. Want zeg nou eerlijk, ken je iemand die níet blij zou zijn met 52 doosjes van deze fantastische thee? Alle varianten zijn traditioneel en ambachtelijk ayurvedisch samengesteld op basis van de fijnste kwaliteit biologische ingrediënten, kruiden en specerijen. Na elke kop merk je dat overprikkelde zintuigen weer tot rust komen. 

Verlopen – Winactie voor theeleuten: 1 jaar lang Shoti Maa thee t.w.v. €156

Shoti Maa is een theemerk met een bijzonder verhaal. Het is niet opgericht door slimme marketeers, maar door meditatie teachers met een authentieke missie. Via hun thee blends willen ze iedereen de mogelijkheid geven een meditatief moment te creëren om zo het beste uit zichzelf te halen. ‘Open your potential’ is dan ook hun slogan. De biologische blends ondersteunen je op een harmoniserende, stimulerende en rustgevende wijze. In het dagelijkse leven vol spanningen en stress brengt Shoti Maa balans tussen body, mind & spirit met de focus op een harmonieus leven. Er is een Chakra lijn met 7 verschillende thee blends die helpen bij het balanceren van je chakra’s, een Elementen lijn met 5 verschillende thee blends die de elementen in balans te brengen en een Sundial lijn met 5 verschillende thee blends die gelinkt zijn aan de verschillende momenten van de dag.

Maak kans op 52 doosjes Shoti Maa t.w.v. €156

Ben je net zo’n fan van Shoti Maa als wij? Komt dat even goed uit! Want we mogen één lezer blij maken met een jaar lang gratis Shoti Maa ter waarde van €156. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Shoti Maa via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link