Verlopen – WIN: Rock Your World selfcare pakket om jouw natuurlijke flow te eren t.w.v. €100

Holy Crap
rock your world
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
14.12.2020

Volgens het Taoïsme is december een typische ‘yin-maand’. De vrouwelijke energie die overheerst spoort je aan om los te laten, te rusten en te bezinnen. Vaak doen we echter precies het tegenovergestelde: de drukte van december maakt het vaak haast onmogelijk om naar binnen te keren. Daardoor begin je het nieuwe jaar onherroepelijk met minder energie dan je zou willen. Dit jaar kun je dat anders doen, en wel door selfcare op nummer één te zetten. Het selfcare pakket van Rock Your World dat we deze week mogen weggeven helpt je daarbij. Het zit vol waardevolle items die je elke dag kunt gebruiken om jouw natuurlijke flow te eren. Doe je mee?

WIN: Rock Your World selfcare set om jouw natuurlijke flow te eren t.w.v. €100

Volgens een oude, Taoïstische wijsheid doe je er als vrouw verstandig aan om vanaf begin december zes tot acht weken de tijd te nemen om naar binnen te keren. Op die manier maak je contact met je vrouwelijke yin-energie. Zul je nét zien dat die periode precies samenvalt met de drukste tijd van het jaar… Onbewust ontstaat hierdoor een spanningsveld waardoor veel mensen, vooral vrouwen, stress ervaren in december. We voelen de intuïtieve neiging om ons – net als de natuur – terug te trekken en ‘in yin te gaan’. Maar de meesten van ons hebben de komend maand juist te maken met een overvolle agenda die naar binnen keren haast onmogelijk maakt. En dat levert stress op. Om dat dit jaar te voorkomen, is het belangrijk om selfcare tot prioriteit te maken en in contact te blijven met jouw natuurlijke flow.

RYW selfcare kit

De selfcare kit van Rock Your World die we mogen weggeven staat in het teken van precies dat idee. De set helpt je niet alleen bewuster in lijn te leven met jouw eigen flow, maar ook die van de natuur. De winnaar ontvangt de volgende items:

Self Care Journal 2021. Dit ‘dagboek 2.0’ staat vol met waardevolle tips en helpt je 12 maanden lang om je te verbinden met jouw innerlijke flow. Deze flow is afgestemd op de 3 belangrijke (vrouwelijke) cycli van het leven: de maan, je menstruatiecyclus en de seizoenen. Zo wordt levens volgens het ritme van de natuurlijk plots een stuk makkelijker.

Maan Kalender. Alle Volle en Nieuwe Manen (en de fases daartussen) op een overzichtelijke manier gebundeld. Geef deze kalender een mooi plekje en gebruik als houvast voor het volgen van de Maan.

Calming Pillow Spray. Een perfecte rustgevende toevoeging aan je avondroutine. Spray in je slaapkamer of op je beddengoed voor je gaat slapen.

Energizing Spray. Extra fijn voor gevoelige mensen. Beschermt tegen negatieve energie, reinigt en helpt je bij je eigen energie te blijven.

Go love Yo’self Roller. Voor een instant zelfliefde & zelfvertrouwen boost. Stimuleert je om dagelijks stil te staan bij de dingen die je tegen jezelf zegt.

WIN: ROCK YOUR WORLD SELFCARE SET OM JOUW NATUURLIJKE FLOW TE EREN T.W.V. €100

Wil jij kans maken op dit prachtige pakket van Rock Your World? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @evelynvanhasselt, @karlijn_visser en @rockyourworld.ryw via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.