PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: diner + overnachting bij green glamour hotel QO Amsterdam t.w.v. €350

Holy Crap
QO hotel

De zomer is nu echt in volle gang. Ga jij – net als wij – niet op reis? Grote kans dat het vakantiegevoel toch een beetje aan je begint te knagen. Gelukkig is vakantie vieren in eigen land ook ontzettend leuk. En je bent nog duurzaam bezig ook! Kijk maar eens naar de ‘sustainable staycation’ die je deze week kunt winnen: een diner en overnachting bij green glamour hotel QO Amsterdam t.w.v. €350.

WIN: diner + overnachting bij green glamour hotel QO Amsterdam t.w.v. €350

Staycation is een samentrekking van de woorden ‘stay’ en ‘vacation’ en staat voor vakantie vieren in eigen land. Het woord staycation dook voor het eerst op in 2008 toen veel mensen niet het geld hadden om met vakantie te gaan als gevolg van de financiële crisis. Nu – 11 jaar later – blijf je niet thuis uit nood, maar omdat het hartstikke hip is. Alleen al omdat je de planeet niet onnodig belast met vliegreizen naar verre oorden. Er is bovendien zoveel moois te zien in eigen land. Om je te laten ervaren hoe leuk in Nederland blijven is, hebben we een super mooie prijs voor je! Je kunt namelijk een diner voor 2 winnen bij Dutch eatery Persijn. Dit restaurant kookt met ingrediënten van Hollandse bodem afkomstig uit een eigen kas. Na het diner kun je zo je duurzame bed in rollen want we hebben een tweepersoonskamer voor je gereserveerd bij QO Amsterdam, een 21 verdieping tellend hotel met 288 kamers en suites.

WIN: overnachting in QO Amsterdam

QO hotelQO Amsterdam opende in het voorjaar van 2018. Bij dit ‘green glamour’ hotel gaan duurzaamheid, luxe en architectuur naadloos in elkaar over waardoor je spontaan zin krijgt om de rest van je leven alleen nog maar duurzame keuzes te maken. In de badkamer vind je producten van het toffe eco merk Zenology en wat dacht je van een mini-kas met verse planten?

Kans maken?

Zou jij het diner voor twee en de overnachting graag willen winnen? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en QO Amsterdam via Instagram

2) Vul hieronder je gegevens in (en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.