PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: Provamel barista pakket inclusief luxe opschuimer t.w.v. €95,00

Holy Crap
Provamel
Provamel


23.10.2019

Misschien heb je ze al zien staan: de nieuwe verpakkingen van Provamel. Al hun plantaardige variaties op melk, kwark en yoghurt zijn dit najaar in een mooi, ‘clean’ jasje gestoken. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Samen met Provamel hebben we daarom een pakket samengesteld waarmee jij voortaan de meest duurzame (en lekkere) lattes van de wereld kunt zetten. In het pakket vind je 6 pakken biologische haverdrink. Om het feest compleet te maken, krijg je er een zachtroze opschuimer van Philips én een maand gratis biologische fairtrade koffiecups bij cadeau. Kortom, alles wat je nodig hebt om een duurzame barista te worden. 

WIN: Provamel Barista pakket inclusief luxe opschuimer t.w.v. €95,00

ProvamelAls je het ons vraagt zet Provamel met de nieuwe verpakkingen een flinke stap in de juiste richting. Ze zien er niet alleen mooi uit, de drinkverpakkingen zijn bovendien 100% recyclebaar en gemaakt van 80% biomateriaal (Provamel werkt er hard aan om daar 100% van te maken). Hierdoor blijft de ecologische voetafdruk van het merk zo laag mogelijk. Tel daarbij op dat alles wat Provamel maakt biologisch, smaakvol en GMO-vrij en je snapt waarom onze koelkast er vol mee staat.

Niet perfect, wel beter!

Bij Provamel zijn ze zo transparant mogelijk over de inhoud van hun producten: het vertrouwen van de consument staat centraal. What you see is what you get. Het merk gelooft hier zo sterk in dat ze de ingrediënten declaratie voortaan zelfs op de voorkant van de verpakking plaatsen. Zo bevat deze haverdrink die wij mogen weggeven slechts enkele ingrediënten: haver, water, biologische agavevezels, biologische zonnebloemolie en zeezout. Provamel gebruikt geen kunstmatige additieven, conserveringsmiddelen of kleurstoffen en zal geen onnodige ingrediënten toevoegen. Daar wordt je buik én de planeet blij van. Het merk is nog niet perfect, maar sinds de eerste plantaardige producten in 1983 in het schap stonden streeft Provamel naar elke dag beter.

Opschuimer en koffiecups

opschuimerOm jezelf in een échte barista om te toveren, geven we naast de 6 pakken haverdrink ook een zachtroze opschuimer van Philips weg. Met deze opschuimer maak je binnen 1,5 minuut schuim voor warme en koude koffierecepten, zoals een overheerlijke (plantaardige) latte macchiato, cappuccino of een ijskoffie. In de opschuimer past 120 ml zodat je 2 cappuccino’s in één keer kunt maken. Na het opschuimen kun je de opschuimer in de vaatwasser schoonmaken. Ook vind je in het  pakket 2 x 20 biologische fairtrade koffiecups. Zo kun je er een maand mee vooruit! Liever koffiebonen? Dan kan natuurlijk ook.

WIN: Provamel Barista pakket inclusief melkopschuimer t.w.v. €

ProvamelWil jij voortaan koffie zetten als een duurzame barista? Doe dan mee en maak kans op het barista pakket van Provamel. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1. Volg Holistik en Provamel via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Je kunt dan ook aan ons doorgeven of je liever koffie cups ontvangt of losse koffiebonen van Fairtrade Original.

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.