BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: Polar Ignite fitness watches voor jou én je lief t.w.v. €399,80

Holy Crap
Win Polar Ignite

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat je lijf je vertelt is een heel ander verhaal. Sommige seintjes zoals honger, slaap of pijn zijn makkelijk te interpreteren. Maar je lijf geeft zoveel meer informatie. Als je maar beschikt over de juiste tools… De Polar Ignite fitness watch is de sleutel tot een schat aan inzichten. Hoe langer je dit horloge draagt, hoe meer je te weten komt over je eigen gezondheid. Omdat ik vandaag jarig ben geven we niet 1, maar 2 Polar Ignite watches weg. Een voor jezelf en één om je lief mee te verrassen. Kans maken? Lees snel verder!

WIN: Polar Ignite fitness watches voor jou en je lief t.w.v. €399,80

Vandaag vier ik mijn 42e verjaardag. Een leeftijd waarop je snapt dat cadeautjes géven zoveel leuker is dan cadeautjes krijgen. Vooral als het een cadeau is dat bijdraagt aan een goede gezondheid. En daarom heb ik onze lieve vrienden van Polar gevraagd om Ignite fitness watches beschikbaar te stellen. And they said yes:-). Maar waarom dan de Polar Ignite? Omdat dit het meest holistische fitness horloge op de markt is. Het horloge meet niet alleen stappen, verbrande calorieën en je hartslag, maar kan meer. Veel meer.

Wetenschap als basis

Polar IgniteOp het eerste gezicht lijkt de Polar Ignite op een ‘gewone’ fitness watch. Het horloge meet je dagelijkse activiteit, het aantal stappen dat je zet en de calorieën die je op een dag verbrandt. Aan al die gegevens ligt pure wetenschap ten grondslag. Zo is het aantal verbrande calorieën dat het horloge meet geen grove inschatting, maar het resultaat van een complexe berekening. En precies dat is waar Polar in uitblinkt. Er wordt wereldwijd veel onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid en accuraatheid van fitness watches en Polar geldt daarbij als gouden standaard.

Holistisch fitnesshorloge

win polar igniteMaar wat maakt de Polar Ignite dan zo holistisch? Dit fitnesshorloge meet meer dan beweging en calorieën. Ontspanning is namelijk minstens zo belangrijk voor je gezondheid als inspanning. Daarom volgt de Ignite je slaapfasen. Dit geeft je inzicht in de kwaliteit van je slaap. Maar Polar gaat nog een stap verder. De Ignite is het eerste allround fitnesshorloge dat ‘s nachts het herstel van je autonome zenuwstelsel meet. Zodra je wakker wordt kun je in één oogopslag precies zien hoe goed je bent hersteld van de belasting van de voorafgaande dag. Hoe cool is dat? Als kers op de taart  heeft het horloge een ingebouwde geleide ademhalingsoefening die je lichaam en geest helpt te ontspannen.

WIN: 2 x Polar Ignite fitness watch

Wil jij een Polar Ignite winnen voor jou en je lief? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Polar via Instagram

2) Vul hieronder je gegevens in (en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

  Wil je niets meer missen van Holistik?

  Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
  Ga naar instagram
  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.