Verlopen – WIN: Polar Ignite fitness watch Rose Gold t.w.v. €229,90

Holy Crap
polar ignite

De Polar Ignite fitness watch is de sleutel tot een schat aan inzichten over je fitheid. Hoe langer je dit horloge draagt, hoe meer je te weten komt over de wonderlijke processen die zich in je lichaam afspelen. Het meet niet alleen je inspanning, maar óók hoe je ontspant en herstelt. Dat maakt de Ignite tot het meest holistische fitness horloge op de markt. In tegenstelling tot veel andere fitness watches is de Ignite bovendien super stijlvol. Wij waren op slag verliefd op de nieuwe Rose Gold editie. En het goede nieuws is dat jij een Polar Ignite horloge t.w.v. €229,90 kunt winnen! Kans maken? Lees snel verder.

WIN: Polar Ignite fitness watch Rose Gold t.w.v. €229,90

Op het eerste gezicht lijkt de Polar Ignite op een ‘gewone’ fitness watch. Zo meet het horloge je dagelijkse activiteit, het aantal stappen dat je zet en de calorieën die je op een dag verbrandt. Dergelijke metingen geven een zeer betrouwbaar beeld van je fitheid. Alle metingen van Polar zijn namelijk wetenschappelijk gegrond. Als het gaat om hartslagmeting geldt Polar wereldwijd zelfs als de gouden standaard.

win polar igniteBelang van ontspanning

Hoe gezond voldoende bewegen ook is, ontspanning is minstens zo belangrijk om in balans te blijven. Daarom stimuleert de Ignite je niet alleen om meer te bewegen, maar helpt het horloge je ook om tot rust te komen. Zo heeft de Ignite een ingebouwde functie die je slaapfasen monitort: Sleep Plus Stages. Deze functie geeft je inzicht in de kwaliteit van je slaap en biedt handvatten over hoe je jouw nachtrust kunt verbeteren.

Autonome zenuwstel

Maar Polar gaat nog een stap verder. De Ignite is het eerste allround fitnesshorloge dat ‘s nachts via de Nightly Recharge functie het herstel van je autonome zenuwstelsel meet. Zodra je wakker wordt kun je in één oogopslag precies zien hoe goed je bent hersteld van de belasting van de voorafgaande dag. Hoe cool is dat?

On demand work outs

Maar wat maakt de Polar Ignite dan zo holistisch? Dit fitnesshorloge meet meer dan beweging en calorieën. Zo biedt de FitSpark functie op het horloge je dagelijks on demand kant-en-klare workouts die zijn afgestemd op jouw herstel, fitnessniveau en trainingsgeschiedenis. Het bepalen van je eigen tailor made workouts was nog nooit zo eenvoudig. Als kers op de taart heeft het horloge de Serene functie: een ingebouwde geleide ademhalingsoefening die je lichaam en geest helpt te ontspannen. Kortom, met deze blinkende allrounder om je pols ligt een fit en gezond leven binnen handbereik.

WIN: Polar Ignite fitness watch t.w.v. €229,90

Wil jij graag een Polar Ignite watch winnen? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Polar via Instagram

2) Vul hieronder je gegevens in (en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link