BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: Physalis aromatherapie relaxpakket inclusief diffuser t.w.v. €78,50

Holy Crap
aromatherapie physalis
aromatherapie physalis


20.10.2019

Het gebruik van geuren is zo oud als de mensheid zelf. In oude beschavingen speelden geuren van bloemen, planten en kruiden al een belangrijke rol bij mystieke en religieuze bijeenkomsten. Later ontdekte men dat etherische oliën niet alleen lekker ruiken, maar ook een geneeskrachtige werking hebben. Om in de herfst je lichamelijke en geestelijke gezondheid op pijl te houden maak je kans op een Physalis aromatherapie relaxpakket. 

WIN: Physalis aromatherapie relaxpakket t.w.v. €78,50

Je reukzin is je meest primaire zintuig dat rechtstreeks is verbonden met je hersenen. En dat betekent dat er een soort ‘geursnelweg’ van je neus naar je brein loopt en sommige geuren direct van invloed zijn op je mentale gesteldheid. Maar wist je dat geuren er ook voor kunnen zorgen dat je je fysiek beter voelt? Geuren die natuurlijk zijn, bevatten namelijk essentiële oliën. Dit zijn de geurige bestanddelen van geneeskrachtige planten, kruiden, bloemen, vruchten en zaden.

Kleine moleculen

In tegenstelling tot synthetische geuren, zijn de natuurlijke varianten wél heilzaam voor je lichaam en geest. Dit komt omdat de moleculen in etherische oliën ontzettend klein zijn. Hierdoor kunnen ze je lichaam via je longen binnenkomen of door je huid dringen. Aromatherapie is het toepassen van de geuren om je eigen welzijn te verbeteren. Om jou met een warme deken van essentiële oliën de herfst door te helpen, geven we een aromatherapie relaxpakket van Physalis weg. Dit zit er allemaal in!

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram

Physalis relaxpakket t.w.v. €78,50

aromatherapie physalisAyurveda Essential Oil Synergy (10 ml): Deze ayurvedische essentiële olie bevat een mix van 10 kruidige oliën, waaronder kruidnagel, gember en kaneel. De olie sluit dus perfect aan bij het herfstseizoen. Deze ‘heart warming’ etherische olie-mix is geschikt voor in bad, op je huid en in een verstuiver. Let op: op de huid de olie alleen verdund gebruiken.

Clear Mind Pocket roll-on (10 ml): De roll-on is speciaal gemaakt om je focus gedurende de dag scherp te houden. Deze olie bevat een mix van 12 verschillende essentiële oliën, waaronder grove den, kamferrozemarijn en citroenmunt. Rol een paar keer over je pols, wrijf daarna je polsen tegen elkaar en adem een paar keer de geur diep in. Doe ondertussen de ‘Zen in 16 seconden meditatie’ van Davidji om in het NU te komen.

Always Zen Massageolie (100 ml): Deze heilzame massageolie is een onderdeel van de nieuwe Physalis Essential Oil Synergy lijn. De Always Zen Massageolie brengt je in een relaxte staat en geeft je humeur een boost. De olie is gemaakt van 5 koudgeperste plantaardige oliën en 14 rustgevende etherische oliën, waaronder lavendel, groene mandarijn en bergamot.

physalis aromatherapieDrop Ultrasone Diffuser Multicolour: Om het feest compleet te maken is deze geurverstuiver. Doe een paar druppels van je favoriete essentiële olie en wat water in de diffuser en laat de natuurlijke aroma’s door je huis verspreiden. Afhankelijk van de soort essentiële olie die je gebruikt, kunnen ze je stimuleren, ontspannen of de luchtwegen openen. Ook bevochtigt het de droge lucht in huis en heeft de diffuser 7 verschillende kleurstanden. Deze producten zijn verkrijgbaar via hollandandbarrett.nl.

WIN: Physalis aromatherapie relaxpakket t.w.v. €78,50

Wil jij je lichaam en geest in de watten leggen met behulp van aromatherapie? Doe dan mee en maak kans op een aromatherapie relaxpakket van Physalis. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1. Volg Holistik en Physalis via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

  Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

  Mis nooit meer iets van Holistik!

  Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
  Ja, houd mij op de hoogte!
  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.