WIN: Philips Somneo Sleep & Wake-up Light t.w.v. €179,99

Holy Crap
somneo philips

De Philips Somneo Sleep & Wake-up Light een apparaat dat niet mag ontbreken op jouw nachtkastje. Zie de Somneo als het slaapverwekkende zusje van de ‘gewone’ Wake-up Light. Dit apparaat simuleert een zonsondergang én helpt je met ademhalingsoefeningen om rustig in slaap te vallen. Heb jij moeite met inslapen? En word je alles behalve uitgerust wakker? Dan is dit een winactie voor jou!

WIN: Philips Somneo Sleep & Wake-up Light t.w.v. €179,99

Vond je de ‘gewone’ Wake-up Light al revolutionair, dan vind je de Somneo helemaal fantastisch. Zie het als het slaapverwekkende zusje van de Wake-up light. De Somneo heeft namelijk twee extra ontspanningsprogramma’s die je naar dromenland voeren: een zonsondergang simulatie en een ademhalingsprogramma.

Zonsondergang simulatie

De Somneo bereidt je lichaam voor op het slapen door van kleur te veranderen: van fel geel in warm oranje en dan zacht rood. Je kunt er voor kiezen om dit te combineren met de radio, een natuurgeluid of muziek van je telefoon (die je ook met de Somneo kunt opladen). Voor mij voelt de zonsondergang als een inslaapritueel dat helpt om van ‘aan’ naar ‘uit’ te gaan. Vooral op dagen dat mijn hoofd vol zit en ik overdag weinig ontspanningsmomenten heb gehad maakt de Somneo echt verschil.

Ademhalingsprogramma

Het ademhalingsprogramma helpt je om de spanning van de dag van je af te laten glijden. Terwijl je je ogen gesloten houdt en bewust vanuit je buik gaat ademen, volg je één van de zeven ontspanningsprogramma’s waarvoor ademhalingsritmen zijn ingesteld. Zo kun je kiezen voor het programma ‘4 ademhalingen’, maar ook voor ’10 ademhalingen’ (waarbij je 10 keer per minuut ademt). De Somneo geeft een pulserend licht af dat ‘meebeweegt’ met de ademhalingen. Laat je je liever dat geluid leiden? Dat kan ook. Je ademt dan in als het geluid harder wordt, stopt even als het geluid ophoudt en ademt uit zodra het geluid zachter wordt. Zelf vind ik het programma ‘7 ademhalingen’ het prettigst. Geloof me, dit voelt echt zoveel beter dan over je timeline scrollen voor je het licht uitknipt.

Wake-up

Dat de Somneo Sleep & Wake-up Light je helpt met inslapen, moge duidelijk zijn. Maar dit fijne apparaat zorgt er óók voor dat je fris en fruitig wakker wordt. Net als een echte zonsopkomst wordt het licht van de lamp ’s ochtends steeds feller. De kleur verandert van zacht rood in warm oranje en fel geel. Met wat gezellige vogelgeluiden op de achtergrond kan ik me geen beter begin van de dag wensen.

WIN: Philips Somneo Sleep & Wake-up Light t.w.v. €179,99

sleep wake up lightKan jouw slaap-waakritme wel wat ondersteuning gebruiken? Dan is dit een winactie voor jou. We mogen één lezer blij maken met een Somneo Sleep & Wake-up Light t.w.v. €179,99. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Philips via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl o.v.v. Philips. Ook dan doe je mee aan deze winactie. Succes!

  Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

  Mis nooit meer iets van Holistik!

  Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
  Ja, houd mij op de hoogte!
  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
     Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop!      We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.