Verlopen – WIN: 3 x een super uitgebreide bloedtest van Perfect Health t.w.v. €149

Holy Crap
bloedtest
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
13.04.2021

Sporten, slapen, gezond eten, luisteren naar je lijf: de basics die ongetwijfeld het fundament vormen van jouw persoonlijke gezondheidsregime. Als je daar één element aan toe wilt voegen, laat het dan een jaarlijkse bloedtest zijn. De perfecte tool om eventuele tekorten mee op te sporen. Zie ’t als een uitgebreide check-in met je lijf. Deze week mogen wij 3 lezers blij maken met een Premium Health Check van Perfect Health. Deze test meet maar liefst 30 bloedwaardes en is een ware spiegel van je gezondheid. De uitslag heb je binnen 48 uur. Doe je mee?

WIN: 3 x een super uitgebreide bloedtest van Perfect Health t.w.v. €149

Veel mensen weten nog net hun eigen bloedgroep, maar daar houdt de kennis vaak op. Dat terwijl bloed de belangrijkste vloeistof in je lichaam is. Het stroomt dag en nacht om zuurstof en voedingsstoffen aan je organen af te geven en afvalproducten af te voeren. Bloed wordt door je hart rondgepompt (zo’n 5 liter per minuut!) en komt via de bloedvaten op alle plaatsen in je lichaam. Ook speelt bloed een belangrijke rol bij de afweer tegen ziekteverwekkers en fungeert het als een soort centrale verwarming. Het zorgt namelijk voor een constante temperatuur in je hele lijf.

Perfect Health

Aan je bloed kun je enorm belangrijke informatie over je gezondheid aflezen. Volgens de experts van Perfect Health zou een jaarlijkse bloedtest daarom net zo gewoon moeten zijn als een regelmatige gebitscontrole. Met hun Premium Health Check maken ze preventief medisch bloedonderzoek toegankelijk voor iedereen. Het is de meest complete bloedtest op de markt die je grip geeft op je eigen gezondheid. De Premium Health Check bestaat uit een uitgebreid bloedonderzoek en meet maar liefst 30 bloedwaardes. Denk bijvoorbeeld aan je cholesterol, ijzer en vitamine D. Ook blijkt uit de test of je momenteel last hebt van een ontsteking (de CPR waarde) en geeft de test inzicht in je gemiddelde bloedsuikerspiegel van de afgelopen 3 maanden (de HbA1c waarde).

Telefonisch consult

Het werkt zo: je vult een online vragenlijst over je leefstijl in en kiest een priklocatie bij jou in de buurt. Binnen 48 uur na het bloedprikken ontvang je de resultaten online in je eigen beveiligde omgeving. Waarschijnlijk zijn je bloedwaarden abracadabra voor je. Om die reden maakt een uitgebreid telefonisch consult met een deskundige onderdeel uit van de Premium Health Check. Samen met een gezondheidsadviseur loop je alle bloedwaarden één voor één na. En precies dát maakt dit onderzoek zo de moeite waard. Samen bespreek je eventuele afwijkende bloedwaardes. Ze zijn nu misschien nog niet schadelijk zijn voor je gezondheid, maar later mogelijk wel. Desgewenst krijg je advies over welke voedingssupplementen voor jou relevant zijn.

WIN: 3 X PREMIUM HEALTH CHECK BLOEDTEST VAN PERFECT HEALTH T.W.V. €149

Wij mogen deze week 3 bloedtesten van Perfect Health weggeven ter waarde van €149,00. Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@evelynvanhasselt@karlijn_visser en @perfecthealthnl op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

   

  Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht van ons.

  Heb je geen Instagram? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Ook dan maak je kans! Niet gewonnen, maar de test toch graag doen? Met de code Holistik20% krijg je t/m 30 april 2021 20% korting op een compleet bloedonderzoek (€149).

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.