WIN: opruimconsult van De Huisluisteraar t.w.v. €275 + Marie Kondo boek

Holy Crap
consult huisluisteraar
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
20.03.2019

Droom je van een grote lenteschoonmaak, maar stel je het steeds uit? Of heeft Marie Kondo je inmiddels flink aan het opruimen gekregen, maar maakt dat allemaal ingewikkelde gevoelens bij je los? Voor een grondige opruiming in huis is vaak meer nodig dan alleen maar je mouwen opstropen. Het kan namelijk flink wat opschudding veroorzaken in je persoonlijke ontwikkeling. Een opruimconsult van De Huisluisteraar kan je in dat geval meer inzichten geven.

WIN: opruimconsult van de Huisluisteraar t.w.v. €275 + Marie Kondo boek

Je huis is net zo persoonlijk als je lichaam. Het is eigenlijk een tweede levensschil om jouw ziel. Opruimen in je huis betekent dat je ook iets opruimt in je leven. Bewustzijn hierop helpt je om beter op te ruimen, en vooral ook om jouw huis je te laten helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Vaak is het lastig om precies te begrijpen waarom je voor, tijdens of na een grote opruimsessie nou blokkeert. Of waarom je ineens zo emotioneel, overprikkeld, moe, onzeker of zelfs angstig wordt. Vooral voor gevoelige mensen, en mensen met een sterk ontwikkelde intuïtie kan opruimen in huis een klus van epische proporties worden. Inzicht in de achterliggende patronen, of zelfs het vinden van een overall levensthema helpt dan om niet alleen je huis weer goed op orde te krijgen, maar vooral ook je persoonlijke leven een boost te geven. Iets waar je dagelijks weer voordeel van hebt. Zo kun je jouw huis je dagelijks laten helpen bij jouw persoonlijke wensen & worstelingen.

Super persoonlijk

marie rondo spark joyDat opruimen super persoonlijk is kun je goed zien in de Netflix-serie Tidying up with Marie Kondo. En je ziet daar ook hoe opruimen je echt verder kan helpen in je leven. Marie Kondo heeft tal van praktische tips en goede adviezen om je huis op orde te krijgen. Deze zijn onder andere gebundeld in haar boek Spark Joy (uitgeverij Lev.) De Huisluisteraar kan je daarnaast ook nog helpen om meer inzicht te krijgen in wat jouw huis je te vertellen heeft over jouw leven.

WIN: opruimconsult van de Huisluisteraar t.w.v. €275 + Marie Kondo boek

Durf jij de uitdaging aan om met jouw lenteschoonmaak ook de blokkades in jouw persoonlijke ontwikkeling op te ruimen? Dan kan een opruimconsult je zeker verder helpen! De Huisluisteraar verloot een persoonlijk opruim-consult dat jij kunt winnen. Zijn missie is het om mensen te helpen bij het vinden van meer bewustzijn over hun persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor gebruikt hij hun huis als spiegel van hun ziel. Niet alleen leidt dat tot verrassende inzichten. Met praktische adviezen helpt hij je ook om van jouw huis een inspirerende omgeving te maken bij je eigen ontwikkeling. Zo wordt jouw huis je meest persoonlijke en beste ontwikkelingscoach! Omdat je dagelijks bewust én onbewust herinnerd wordt aan de denk-& doepatronen die jouw helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Dit krijg je:

* Een consult van een halve dag
* Korte uitleg over hoe en waarom Huisluisteren werkt
* Inzicht in de (on)bewuste overtuigingen bij je ‘clutter’
* Bewustzijn op je persoonlijke denk/gedragspatronen, zoals je huis dat laat zien
* Eventueel een ‘levensthema’ dat in huis zichtbaar is
* Tips om jouw huis tot inspiratie-zone te maken bij je persoonlijk ontwikkeling
* Het boek Spark Joy van Marie Kondo t.w.v. €15,99

Let op: de Huisluisteraar helpt je NIET bij het opruimen zelf.

Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en De Huisluisteraar via Instagram

2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link