WIN: luxe organic bronzer set van Oolaboo t.w.v. €78,75

by Evelyn van Hasselt 01.08.2017

Hoe mooi een lelieblanke huid ook is, voor mij gaat er niets boven een sun kissed skin. Ik ben dan ook grootverbruiker van zelfbruiners. De bruiningsspray van Oolaboo is mijn persoonlijke favoriet. Deze biologische selftanner werkt razendsnel, ruikt naar mango en geeft zelfs de meest bleke toet een gezond kleurtje.

WIN: luxe organic bronzer set van Oolaboo t.w.v. €78,75

Er was een tijd dat ik úren in de zon lag te bakken. Dat leverde een mooi kleurtje op, maar óók een paar pigmentvlekken en fijne lijntjes (om over schadelijke UV straling nog maar te zwijgen). Sinds een paar jaar houd ik zonnebaden voor gezien, smeer ik elke dag met SPF 30 en gebruik ik zelfbruiners. In de zomer voor elke vierkante centimeter van mijn hele lijf en in de winter alleen voor mijn gezicht en hals.  Flash Bronzer van Lancôme is een tijd lang mijn secret weapon geweest, maar vorig jaar zomer ben ik overgestapt naar de biologische bruiningsspray van Oolaboo. Deze spray bevat namelijk geen chemische nasties (parabenen, sulfaten en minerale oliën). De natuurlijke ingrediënten die er in zitten reageren met de aminozuren van je huid. Binnen 4 uur tijd heb je een prachtige kleur te pakken die zeker 5 dagen houdt. 

De luxe bronzer is verrijkt met natuurlijke ingrediënten waaronder aloë vera, groene thee extract, vitamine E, vitamine A en co-enzym Q10. De Skin superb organic spray-on bronzer bruint dus niet alleen, maar verzorgt je huid ook. Ook fijn: de spray heeft een frisse mango geur, kleeft niet en droogt snel. Met de bijbehorende handschoen en kwast breng je ‘m super eenvoudig aan. Het resultaat? Een egaal bruine huid zónder blootstelling aan de schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

WIN: organic bronzer set

oolaboo

Kan jouw bleke snoet een zomerse oppepper gebruiken? Dat komt uit want we mogen 2 bronzer sets weggeven! Elke set bevat een Skin superb organic spray-on bronzer (200 ml), een zijdezachte bronzing brush en een bronzing glove. De set heeft een waarde van €78,75. Winnen? Dan vragen we je om twee dingen te doen waar je ons enorm mee helpt:

1) Volg ons via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Heel veel succes!

Kijk voor meer informatie op oolabooshop.com

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN