WIN: Tibetaans yoga retreat speciaal voor jouw ruggengraat t.w.v. €109

by Natalja De Vos 12.06.2018

Sommige retreats hoeven niet langer dan een dag te duren. Deze mini-vakanties zijn dichtbij huis en kosten een fractie van de prijs van een volledige retraite. De hoogste tijd om het zelf eens te proberen! Wij mogen een One Day of Tibetan Healing Yoga weggeven. Centraal staat je ruggengraat, volgens de Tibetaanse geneeskunst de belangrijkste energiebron van je lichaam. Kans maken? Lees snel verder!

WIN: Tibetaans yoga retreat speciaal voor jouw ruggengraat t.w.v. €109

Tijdens een one day retreat sta je gedurende één dag stil bij jezelf: je laat de waan van de dag achter je en neemt de tijd om echt te voelen. Dit kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren, maar tijdens een one day retreat gaat het vaak met behulp van yoga, meditatie en opdrachten zoals ‘sharing circles’. Het one day retreat dat wij mogen weggeven nodigt je uit je eigen kracht te ontdekken en vanuit je hart keuzes te maken. Lu Jong wordt ook wel Healing Yoga genoemd omdat het is geworteld in de Tibetaanse geneeskunst. Een oeroud systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. De wervelkom speelt een belangrijke rol. In de Tibetaanse geneeskunst wordt ze gezien als de energiebron van het lichaam. Door middel van vorm, vloeiende bewegingen en adem openen we ons lichaam en zorgen we voor een soepele en sterke ruggengraat. Hierdoor verbeter je de circulatie van vitale voedingsstoffen en je hormonen.

Een cadeautje aan jezelf

Lu Jong Tibetaanse Yoga komt uit de ‘diamanten teachings’ van Tibet. Het bevat een enorme schat aan wijsheid over hoe lichaam, geest en de 5 elementen samenwerken. De effecten kunnen voelbaar zijn op allerlei vlakken, zoals de kwaliteit van de slaap, emoties en stemming, concentratie en geheugen, fysieke problemen, mindfulness en bewust leven. Het retreat vindt plaats op zondag 8 juli in Het Lichtcentrum te Amsterdam. Wat kun je precies verwachten? Het start om 10.00 en dit is het programma:

– Openingscircle
– Introductie Lu Jong, 5 elementen meditatie & practice
– (H)eerlijke lunch & gezonde snacks gedurende de dag
– Als het weer het toelaat: Beleving van de 5 elementen in de natuur
– Workshop 5 elementen in je dagelijks leven. Creatief – ontdekken – inzichten opdoen!
– Lu jong Diamond Heart / Diamond Body / Diamond Mind beoefening
– Closing circle

Maak kans op een One Day Of Tibetan Healing Yoga Retreat

Tijd om jezelf even te verwennen? Soms lijkt het misschien eng om zomaar een verbinding aan te gaan met een ‘onbekende’, maar je zal ontdekken dat die connectie juist kracht en verbinding geeft. Zo wordt deze dag een inspiratie die je hopelijk nog lang met je mee neemt als je weer je ‘gewone’ leven instapt”. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link