PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: huidscan, facial én orthomoleculair huidadvies bij NovaSkin t.w.v. €130

Holy Crap
novaskin winactie 2
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
07.10.2020

Met een goede créme, een SPF factor en af en toe een heerlijke facial maak jij je huid ontzettend blij. Maar heb je – speciaal op jou afgestemde – verzorging van binnenuit ook al aan je skincare routine toegevoegd? Deze week maak je kans op een geavanceerde huidscan, facial én persoonlijk orthomoleculair huidadvies bij huidstudio NovaSkin in Apeldoorn. Doe je mee?

WIN: huidscan, facial én orthomoleculair huidadvies bij NovaSkin t.w.v. €130

Novaskin is een huidstudio en brow bar in Apeldoorn, waar cosmetische en medische behandelingen worden gegeven. Eigenaresse Eline Boute is orthomoleculair huidspecialiste. Het aanpakken van huidproblemen (denk aan acne, eczeem en couperose) doet zij dus niet alleen met behandelingen en productadvies. Omdat huidproblematiek vaak binnenin je lichaam begint, zijn voedings-, suppletie- en leefstijladviezen minstens zo belangrijk. Vooral als het gaat om voeding en stress valt er bij veel mensen winst te behalen. Verzorging van de binnen- en buitenkant komen zo samen om duurzame huidverbetering te creëren. Sinds kort kun je bij NovaSkin nog een stapje verder gaan en een EMB-bloedtest laten doen. Deze geeft onder andere waardevolle informatie over de hormoon- en vitaminen en mineralenbalans in je lichaam. Maar ook voedingsintoleranties en energetische blokkades komen door deze test aan het licht.

Nietsverhullende huidscan
novaskin winactie

De winnaar wordt dus flink op weg geholpen richting haar ideale huid. De huidscan maakt eerst een grondige analyse van al je huidlagen. En dat kan een behoorlijke eye opener zijn. Of je nu last hebt van hardnekkige huidproblemen of niet; de huidscan ziet alles. De resultaten worden besproken in een intakegesprek. Hierin neemt de huidspecialiste ook samen met jou je levensstijl onder de loep. Vervolgens ga je lekker liggen voor een behandeling, die wordt afgestemd op jouw huidconditie en doelen. Je gaat naar huis met een persoonlijk voedings-, leefstijl-, product- en behandeladvies.

Ervaring van Nathalie

Holistik-redacteur Nathalie is sinds kort in behandeling bij Novaskin. ‘Ik schrok een beetje van de huidscan, maar wel in a good way. Het werd mij bijvoorbeeld eindelijk duidelijk dat mijn huid niet droog maar vochtarm was. Huidspecialiste Emy was ook eerlijk in haar mening over mijn toenmalige skincare routine. Ik had m’n best gedaan, maar de plank toch misgeslagen, koppelde ze terug. Eigenwijs als ik ben geloofde ik dat pas toen ik direct resultaat merkte met de producten die Emy me adviseerde. Ik heb minder last van pigmentvorming en de peelings in de salon ondersteunen mijn hardnekkige verstopte poriën heel goed.’

WIN: huidscan, facial én orthomoleculair huidadvies bij NovaSkin t.w.v. €130

Wil jij kans maken op de scan, de behandeling én het advies van Novaskin? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @evelynvanhasselt, @karlijn_visser en @novaskin.nl via Instagram
2. Schrijf je hieronder in voor de Holistik-nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht van ons.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.