PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Afgelopen: WIN: een Naïf skincare kit voor een natural glow t.w.v. €60

Holy Crap
Naïf Care win

Twee jonge vaders die aan de wieg staan van een natuurlijk skincare merk. Dat zie je niet vaak. En toch is dat het verhaal achter Naïf. In 2013 lanceerden Jochem Hes en Sjoerd Trompetter een natuurlijke verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Wat bleek? Moeders die de producten in eerste instantie voor hun baby kochten gebruikten Naïf óók voor zichzelf. Reden genoeg voor de mannen om hun opgedane kennis en ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van no­ nonsense producten voor grown ups. Een doorslaand succes! En dat vieren we met een leuke winactie.

Afgelopen: WIN: een Naïf skincare kit voor een natural glow t.w.v. €60

Als er iets kwetsbaar is, dan is het wel het huidje van een baby. Waarom zou je daar in hemelsnaam allerlei chemische nasties op smeren? Vanuit die gedachte ontwikkelden Jochem en Sjoerd Naïf, een skincare merk voor babies en kinderen. Jochem: “bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. Waar je bij de ingrediënten niet hoeft te denken ‘Hè? Wat smeer ik eigenlijk op m’n huid?’ Zo bevatten onze producten bijvoorbeeld geen minerale oliën, parabenen of synthetische geurstoffen. In plaats daarvan gebruiken we natuurlijke ingrediënten als avocado, tomaten, macadam noten en lijnzaad. Niets meer, niets minder. Dit maakt onze producten geschikt voor zelfs het meest tere baby huidje. ”

Voor grown ups

Omdat de producten van Naïf niet alleen organic, maar ook betaalbaar zijn (voor een grote 200 ml tube baby shampoo betaal je €9,95) nam het merk al snel een vlucht. Wat zeker heeft bijgedragen aan het succes van Naïf is dat moeders die de producten in eerste instantie voor hun baby kochten het zélf gingen gebruiken. En dus besloot Naïf producten te gaan ontwikkelen voor grown ups. De naam Naïf bleef hetzelfde, omdat Jochem en Sjoerd hopen dat vrouwen weer naïef de winkel in kunnen lopen en niet verleid worden door valse beloftes. Smooth talk doesn’t moisturize, maar de juiste ingrediënten wel. De nieuwe vrouwen range bestaat uit drie categorieën: skincare, haircare en bodycare. Alle Naïf producten zijn diervriendelijk, vegan, hypoallergeen, pH­huidneutraal en dermatologisch getest.

Maak kans op de Glow Getter set t.w.v. €60

Naif glow win skincareDeze week geven we de Glow Getter set weg. Dé gezichtsroutine naar een natural glow. In het pakket vind je de Moisturizing Cleanser (200ml), Nurturing Day – en Nurturing Night Cream. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg ons via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.