Verlopen – WIN: 3 x oceaanvriendelijk zonnebrandpakket van Naïf t.w.v. €55

Holy Crap
Win Avene

Zorg dragen voor jezelf en je gezin zonder schade te brengen aan onze planeet. Deze belofte zit mooi verpakt in de nieuwe zonnebrandcrèmes van Naïf. Ze smeren lekker weg en laten – dankzij eindeloos experimenteren met natuurlijke oliën – géén witte waas achter. Ren ook gerust de zee in want Naïf staat garant voor oceaan vriendelijke producten. Terwijl jouw huid beschermd is, behoudt het koraal haar kleur en wordt de circle of life van zeedieren gerespecteerd.

WIN: 3 x oceaanvriendelijk zonnebrandpakket van Naïf t.w.v. €55

They did it! Een natuurlijke zonnebrandcrème, die lekker smeert én geen witte waas achterlaat. Voor het sympathieke Nederlandse merk Naïf was dit nog best een klus. In veel zonnebrandcrèmes zorgen nanodeeltjes ervoor dat deze smeerbaar is. Het punt is dat nanodeeltjes in je huid en in de natuur terecht kunnen komen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door eindeloos te experimenteren met natuurlijke oliën zoals olijfolie en kokosolie is het Naïf gelukt om tot een verbeterde formule te komen. En geloof ons, na één keer smeren wil je nooit meer iets anders.

Smeer bewust, red de oceanen

koraalrifStaan de beelden van lijkbleek koraal ook op jouw netvlies gebrand? Dan heb je nog een goede reden om verder te kijken dan de hoogte van de beschermingsfactor bij het kopen van een zonnebrandproduct. Zo’n 65% van alle zonnebrandcrèmes bevat namelijk chemische UV-filters. Het ingrediënt oxybenzone dat wordt gebruikt in deze filters kan schadelijk zijn voor het milieu. Dit nare stofje doet zelfs het kleurrijkste koraal verbleken en verstoort de ontwikkeling van veel zeedieren. Dieren die jouw kinderen later vast dolgraag aan hun kinderen willen laten zien. Niet in een stoffig prentenboek, maar in hun natuurlijke habitat. Precies dat is de gedachte achter de zonnebrandcrèmes van Naïf. Ze bevatten geen chemische filters, maar minerale filters zoals zinkoxide (non-nano). Die zijn niet alleen beter voor de oceaan maar ook voor je huid. Waar een chemische filter in je huid trekt, blijft een minerale filter op je huid liggen. De deeltjes werken als micro-spiegeltjes en reflecteren zonlicht. Dit voorkomt huidirritatie en zorgt voor directe bescherming.

WIN: een oceaanvriendelijk zonnebrandpakket van Naïf t.w.v. €55

NaifWil je de producten van Naïf graag zelf uitproberen? Dan hebben we goed nieuws! We mogen 3 lezers blij maken met een Feeling Sunny pakket t.w.v. €55. Dit fijne pakket bevat 3 producten:

Alle tubes van Naïf zijn gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet. Dit komt vrij als restafval bij de suikerriet plantages uit Brazilië. Met een tube van suikerriet bespaar je zo’n 55 gram CO2 uitstoot, ten opzichte van een normale plastic tube.

Wil jij kans maken? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @Holistiknl@evelynvanhasselt, @karlijn_visser en naifcare via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

   

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.