Verlopen – WIN: 2x My Magic Mud pakket voor een stralende glimlach t.w.v. €86

Holy Crap
my magic mud
femke

Femke Sneek
05.02.2020

Bij gezondheid denk je vaak aan verstandig eten, veel slapen en voldoende bewegen. Maar je kunt nog zoveel meer doen: lachen. Heel veel lachen. Het kost niets en levert een berg aan positieve effecten op voor je lichaam en geest. En hoe frisser je gebit, hoe meer je lacht. Daarom maak je deze week kans op een complete set mond- en tandverzorging van My Magic Mud t.w.v. €86.

WIN: 2x My Magic Mud pakket voor een stralende glimlach t.w.v. €86

Verkleuringen op je tanden, ontstoken tandvlees, een onfrisse adem… het maakt dat je je minder vrij voelt om te lachen. Terwijl lachen nou juist zou gezond is. Het zorgt ervoor dat je bloeddruk daalt, spierspanning minder wordt en je luchtwegen beter functioneren. En misschien nog wel het krachtigste van alles: de positieve kracht van lachen maakt dat je een goed gevoel over jezelf krijgt, wat stress reduceert. Door een flinke lachbui kan het stresshormoon cortisol zelfs met 39% afnemen, zo blijkt uit onderzoek van de American Physiological Society.

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram

Het ontgiften van je mond

Het frisser je gebit, hoe vrijer je je voelt om te lachen. Om je gebit schoon te houden en je tanden mooi wit biedt een tandpasta op basis van actieve kool, bentonietklei en kokosolie uitkomst. Door middel van een proces dat “absorptie” heet, verwijdert actieve kool plaque, maar ook giftige stoffen die een slechte adem en tandvlekken veroorzaken. Bentonietklei heeft een ontgiftende werking en verwijdert toxines. Kokosolie heeft een anti-bacteriële werking. Door deze 3 ingrediënten samen te voegen geven de producten van My Magic Mud jou een gezond gebit, een heerlijk frisse adem en natuurlijk witte tanden.

Hoe te gebruiken

Het pakket dat je deze week kunt winnen bestaat uit 4 verschillende producten. Je kunt de tandpasta, het tandfloss, het tandpoeder en de tandenborstel op 2 manieren gebruiken. Dagelijks, als een 100% natuurlijke tandpasta zonder chemicaliën óf als een kuur om je tanden witter te maken. Gebruik de producten dan 2 weken lang elke dag en daarna 3 tot 4 keer per week om het resultaat bij te houden. Je kunt je oude vertrouwde tandpasta er gewoon naast blijven gebruiken.

Het whitening tandpoeder My Magic Mud tandpoeder

Open het potje voorzichtig boven de wasbak. Leg een half schepje poeder onder je tong, maak je tandenborstel nat en poets rustig voor 2 minuten. Spoel daarna je mond grondig en floss je tanden. Gebruik éénmaal per dag voor een diepe reiniging van je tanden, net als bij de tandarts.

De whitening tandpasta

Gebruik een royale hoeveelheid op een vochtige tandenborstel en poets rustig gedurende 2 minuten. Omdat er geen kunstmatige schuimende stoffen zijn toegevoegd zal de tandpasta niet gaan schuimen. Spoel daarna je mond grondig, borstel je tanden met de schone tandenborstel en floss eventueel je tanden.

Let op!

De tandpasta en tandpoeder zijn allebei zwart door de actieve kool. Poets dus voorzichtig (zonder te spetteren), spuug uit dichtbij het afvoerputje of poets onder de douche om rommel te voorkomen.

WIN: 2x My Magic Mud pakket t.w.v. €86

Kan jij niet wachten om deze wonderkit toe te voegen aan je mondhygiëne routine? Zo maak je kans:

1) Volg Holistik, Karlijn_Visser, Evelyn van Hasselt,  My Magic Mud via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link