Verlopen – WIN: luxe meditatiekussen van Molecule t.w.v. €84,95

Holy Crap
meditatiekussen
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
09.02.2021

Eén van de belangrijkste elementen van een duurzame meditatieroutine is een comfortabele zithouding. Het is daarbij wel belangrijk dat je je rug zonder al te veel moeite recht kunt houden. Hiervoor gebruiken meditatiebeoefenaars van over de hele wereld al eeuwenlang een meditatiekussentje. Het is bijna alsof je een soort universeel archetype binnengaat als je je met gekruiste benen op een kussentje op de grond nestelt. Meteen zin gekregen om de stilte in te gaan? Deze week mogen wij een luxe meditatiekussen van Molecule weggeven dat zijdezacht én prachtig is. Doe je mee?

WIN: luxe meditatiekussen van Molecule t.w.v. €84,95

Niet iedereen kan meteen z’n draai vinden met een meditatiekussen. Het is helemaal niet gek als het even tijd kost om flexibeler te worden en je benen helemaal goed te kunnen kruisen. Het fijne aan een kussentje is dat je tot die tijd bijvoorbeeld ook op je knieën kunt zitten, met je billen op het kussentje dat tussen je benen zit. Vooral een hoger kussen zoals dat van Molecule dat we deze week mogen weggeven is daar geschikt voor.

Over Molecule

Molecule’s Founder Judith den Hertog kwam in 2017 met meditatie in aanraking tijdens een backpackreis door Azië. Eenmaal terug in Nederland ging ze op zoek naar een modern meditatiekussen dat paste bij haar interieursmaak, maar deze kon ze nergens vinden. Ze nam het heft in eigen handen en werkte samen met haar moeder, die een eigen borduurstudio heeft, tot het voorjaar van 2020 hard aan de opstart van Molecule Meditatiekussens. Judith maakt samen met haar team meditatiekussens, bolsters en oogkussentjes die zó mooi zijn dat ze een vaste plek in je interieur verdienen. Als dat geen goede motivatie geeft om vaker de stilte op te zoeken… De kussens zijn handgemaakt in Amsterdam en Utrecht, zonder schadelijke chemische stoffen. Ze worden gevuld met biologische, natuurlijke materialen zoals boekweitkaf (de schilletjes van boekweitzaden) en lavendel. 

WIN: LUXE MEDITATIEKUSSEN VAN MOLECULE T.W.V. €84,95

molecule meditatiekussen

Wij mogen deze week het camelkleurige kussen weggeven dat je hierboven op de foto ziet (in het midden). Het kussen is 14 cm hoog, de diameter is 33 cm en het is gevuld met biologische boekweitkaf. Perfect om – lang of kort – op te mediteren natuurlijk, maar ook handig als prop voor tijdens een yoga flow. Je kunt het bijvoorbeeld op je buik of onder je rug leggen als je in savasana ligt, of je hoofd erop laten rusten in een forward fold. Wil je kans maken op het kussen? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @evelynvanhasselt, @karlijn_visser en @moleculecushions op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.