WIN: 2 x Peruaans superfood pakket met rode, gele én zwarte Maca t.w.v. €60

Holy Crap
maca, poeder, hormonen, adaptogeen
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
19.03.2019

Superfoods. We hebben er heel wat zien komen en gaan, maar Maca supplementen zijn een exotisch blijvertje. Het poeder komt uit Peru en wordt ook wel ‘Peruaanse Ginseng’ genoemd. Vanwege het gevarieerde klimaat (woestijn, bergen en tropisch regenwoud) heeft Peru de ideale voedingsbodem voor zeer voedzame gewassen. In Zuid-Amerika wisten de oude volkeren al heel lang wat de medicinale kwaliteiten van de macawortel zijn. Maca geeft energie, boost je libido en kan zelfs je menstruatiecyclus reguleren. Deze week maak je kans op 2 Peruaanse superfood pakketten van vitaminesperpost.nl met rode, gele én zwarte maca t.w.v. €60. 

WIN: 2 x Peruaans superfood pakket met Maca capsules t.w.v. €60 van Vitaminesperpost.nl

Maca is een knolgewas en groeit op meer dan 3000 meter hoogte in het Andesgebergte. Het heeft een adaptogene werking wat betekent dat maca zit aanpast (to adapt) aan wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Ook verhoogt het je mentale en lichamelijke weerbaarheid in tijden van stress. Daarnaast zit maca tjokvol aminozuren, plantensterolen en bevat het de vitamines B, B1, B2, C, vitamine D en vitamine E, ijzer, kalium, aluminium, magnesium, selenium, fosfor en calcium. Maca is vezelrijk en een uitstekende bron van plantaardige eiwitten (ca. 10%). Kortom: maca is met recht een Peruaanse superfood. Bij Vitaminesperpost.nl bestel je maca en andere kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen tegen een betaalbare prijs. De webshop probeert bovendien zoveel mogelijk natuurlijke, biologische ingrediënten in hun supplementen te verwerken. En dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen.

WIN: 2x Maca pakket t.w.v. €60 van Vitamines per Post

maca, poeder, hormonen, adaptogeenJe kunt bij vitamineperpost.nl terecht voor een uitgebreide collectie maca producten. Van zwarte, rode en gele maca tot Raw Maca, Maca Extra Sterk en Maca biologisch, zowel in capsule- als poedervorm. Deze week win je bij ons een maca pakket bestaande uit rode, gele en zwarte maca. Om kans te maken, vragen we je om twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Vitamines per Post via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link