Verlopen – WIN: 100% natuurlijke, handgemaakte Lunar Air matras t.w.v. €1150,00

Holy Crap
Lunar matras
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
03.08.2021

Geen kamer in je huis hoeft overgeslagen te worden als het gaat om verduurzamen. De belangrijkste verandering die je kunt maken in je slaapkamer is je synthetische matras omwisselen voor een natuurlijke, milieuvriendelijke variant. Zo doe je niet alleen je eigen gezondheid en die van de planeet een plezier, maar slaap je ook nog eens met een gerust geweten. Deze week mogen wij één winnaar blij maken met een natuurlijk en duurzaam Lunar Air matras. Doe jij mee? 

WIN: 100% natuurlijk en duurzaam Lunar Air matras t.w.v. €1150,00

De Nederlandse beddenexperts Rubert Homan en Clement Lammerts van Bueren zagen flink wat ruimte voor verbetering in het bestaande aanbod van matrassen. Vanuit hun geloof in de kracht van natuurlijke materialen zijn ze op zoek gegaan naar een duurzaam alternatief dat geen CO2-voetprint achterlaat. Het resultaat: 3 natuurlijke, 100% recyclebare matrassen met de beste veren en zachtste wol.

Herdwick wol

Lunar gebruikt wol afkomstig van Herdwick-schapen, een uniek ras dat vrijwel uitsluitend wordt gefokt op boerderijen in het Noord-Engelse Lake District. Dit wol heeft van nature een hele goede vering, en door de isolerende werking houdt het je bovendien in de winter warm en in de zomer koel. Samen met katoen en kasjmier wordt er een unieke mix gemaakt om de matrassen mee te vullen. Er worden geen extra kunstmatige materialen toegevoegd, dus met Lunar slaap je helemaal natuurlijk. En dat is goed voor je nachtrust én gezondheid. In tegenstelling tot synthetische materialen is wol namelijk goed ademend en vochtdoorlatend. De matrassen van Lunar worden met de hand gemaakt in de fabriek van een van Engelands beste bedden- en matrassenfabrikanten: Harrison Spinks in Yorkshire. Een echt familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring. Traditioneel, verantwoord vakmanschap komt daar samen met de nieuwste technologie.

Lunar Air

Lunar matras

Wij mogen deze week een Lunar Air weggeven. Dit matras is goed geschikt voor zijslapers en heeft een soft touch. Het is voorzien van Lunars unieke Cortec™-veren, gecombineerd met een laag van 2500 drukverlagende microveren. Daarbij hoef je dit matras niet periodiek om te draaien, waardoor het lekker makkelijk is in onderhoud. Zie jij jezelf al wegdromen op dit heerlijk comfortabele matras? Om kans te maken, vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@evelynvanhasselt, @karlijn_visser en @lunarmatrassen op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al
gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Ook dan maak je kans! Binnen een week krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Als je gewonnen hebt, kun je de gewenste matrasmaat doorgeven. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.