Verlopen – WIN: Lululemon yoga pants die voelt als een second skin t.w.v. €108

Holy Crap
lululemon yoga pants
lululemon yoga pants


16.01.2019

Yoga is populairder dan ooit en het is een echte sport geworden. Door langzaam je houding van een downward facing dog naar chaturanga te veranderen – en dit een aantal keer te herhalen – bouw je een serieuze spiermassa op. Heb je helemaal nog geen yoga ervaring en wil je daar graag verandering in brengen? Dan zijn deze 3 tips key om je eerste yoga les te overleven. 

Verlopen – WIN: Lululemon yoga pants die voelt als een second skin t.w.v. €108

Alles begint natuurlijk bij het kiezen van een les die bij jou past. De meeste studio’s werken met verschillende levels. Ga als beginner voor een level 1 of een basisles. Restorative yoga en Yin yoga zijn in principe geschikt voor iedereen zonder ervaring. Om het voor jezelf prettig te houden kun je eerst een beginners workshop volgen zodat je de basishoudingen onder de knie krijgt. Staat je eerste yoga les al gepland? Dan is dit lijstje van 3 tips handig voor je op de mat stapt.

1. Niet eten voor de les

Veel yoga houdingen zijn ondersteboven, of zorgen voor twists in je buik. En die voelen lang niet zo lekker als je net gegeten hebt. Daarnaast kan de les dynamisch zijn waardoor je lichaam al het bloed naar je spieren stuurt en de bloedtoevoer naar je spijsvertering vermindert. Het eten wordt dus niet goed verteerd tijdens de les en geeft geen energie. Het maakt je juist moe en belast het lichaam. Eet 2 uur voor de les begint niet meer. Zie het als een staaltje ‘intermitted fasting’. Als je toch het gevoel hebt dat je iets wil eten voor de les, probeer het dan te houden bij een stuk fruit, een healthy bar of een juice.

2. Take a peaceful break

Ook als is het een groepsles, onthoud dat het uiteindelijk om jouw yoga practice gaat. De docent zal les geven die zoveel mogelijk bij het gemiddelde van de groep past. Mocht het te pittig worden? Wees dan vrij om een korte pauze te nemen in ‘child pose’ (zie foto). Uiteindelijk voel jij alleen hoe je ademhaling is. Het doel is niet jezelf over je grenzen pushen, maar om aanwezig te blijven in je lichaam en je ademhaling te volgen. Pak de draad gewoon weer op wanneer je daar klaar voor bent.

3. Yoga outfit

Lululemon Align PantTrek comfortabele kleding aan die mee beweegt en waar jij je lekker in voelt. Elastische kleding die aansluit komt je practice ten goede. Zo blijf je niet met voet en al in je jogging broek hangen wanneer je je voet tussen je handen probeert te plaatsen. Door een aansluitende yoga legging te dragen kan de docent perfect zien hoe je de houding uitvoert en je daardoor gerichtere aanwijzingen kan geven. De Align Pant van het Canadese sportlabel Lululemon sluit zo goed aan dat het als een second skin aanvoelt. De stof beweegt op een fijne manier mee tot in de diepste yoga houdingen.

Kans maken op een yoga pants t.w.v. €108

Lululemon staat vooral bekend om hun leggings en de geweldige pasvorm. Wil je graag kans maken op deze Align Pant? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Lululemon via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.