Verlopen – WIN: 2 x een zijdezachte herfst kimono naar keuze t.w.v. €119,95

Holy Crap
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
09.09.2020

De afgelopen maanden heb je – net als wij – misschien wel alle gelegenheid gehad om lekker vaak in je oude kloffie rond te lopen. Wij schoven thuis in ieder geval niet volledig uitgedost aan ons bureau;-). Laten we het deze herfst vooral comfortabel houden, maar dan nét met wat meer stijl. Rondzwieren in een zijdezachte kimono in prachtige herfstkleuren, hoe klinkt dat? Wij mogen er deze week 2 van het merk Essenza weggeven. Doe jij mee?

WIN: een zijdezachte herfst kimono naar keuze t.w.v. €119,95

Het woord kimono betekent ‘een ding om te dragen’ (ki = dragen en mono = ding). Een kimono wordt traditioneel gemaakt uit één stuk stof van zo’n 12 meter. Kimono’s zijn er in allerlei soorten en maten. Het is een haast iconisch kledingstuk dat al duizenden jaren lang wordt gedragen door een groot deel van de Japanse bevolking. Zowel mannen als vrouwen dragen daar vaak kimono’s. Die voor mannen zijn meestal in donkere kleuren uitgevoerd en minder uitbundig gedecoreerd dan de kimono’s voor vrouwen. De opdruk op de stof heeft traditioneel gezien ook betekenis. Jongere vrouwen dragen bijvoorbeeld vaak extra kleurrijke en versierde kimono’s. De opdruk correspondeert met het seizoen waarin de kimono gedragen wordt. In de lente zie je kersenbloesem, in de zomer pioenen, herfstgrassen in de herfst en dennen in de winter.

Essenza kimono

kimonoDeze week mogen wij twee prachtige kimono’s van Essenza weggeven. Essenza haalt de inspiratie voor hun items uit verschillende culturen en tradities, en uit de schoonheid in de natuur. Het resultaat is een eclectische mix van prints en kleuren. De opdruk van de zijdezachte kimono t.w.v. €119,95 die je kunt winnen is gebaseerd op een klassiek schilderij van een Italiaans landschap. Kies je liever een andere kimono uit? Dat kan ook. Essenza heeft een uitgebreide collectie. Om kans te maken, vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @evelynvanhasselt, @karlijn_visser en @essenzahome via Instagram

2. Schrijf je hieronder in voor de Holistik-nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht per mail. Je kunt het gewenste model en de juiste maat dan aan ons doorgeven.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.