Verlopen – WIN: roomkleurige keukenmixer van KitchenAid t.w.v. €529

Holy Crap
kitchenaid keukenmixer
kitchenaid keukenmixer


18.09.2019

Knisperende blaadjes onder je voeten, wegkruipen in een warm vest en knus bankhangen onder een dekentje… Over een paar dagen begint officieel de herfst. Dé tijd van het jaar om je bakspullen tevoorschijn te toveren en jouw keuken te laten ruiken naar een cake heaven (bijvoorbeeld met het recept voor deze gezonde glutenvrije vegan appeltaart). Om jouw baksels dit najaar een upgrade te geven, maak je deze week kans op een iconische keukenmixer van KitchenAid; ofwel de koningin onder de keukenmachines t.w.v. €529. 

WIN: roomkleurige keukenmixer van KitchenAid t.w.v. €529

win keukenmixer kitchenaidDit jaar viert KitchenAid haar 100-jarige bestaan. Het begon allemaal in Ohio waar ingenieur Herbert Johnson een wonderbaarlijk toestel uitvond dat het leven van koks drastisch zou veranderen: de “H5” ofwel de allereerste eierklopper van de wereld. Terwijl het toestel werd getest, bedacht de vrouw van één van de bedrijfsleiders – zonder dat ze het door had – de naam aan het merk. Ze zei: “Het maakt niet uit hoe je het noemt, maar dit is het beste keukenhulpje (kitchen aid in het Engels) dat ik ooit heb gehad”. De naam KitchenAid was geboren. Inmiddels zijn hun apparaten uitgegroeid tot onmisbare de keukeniconen bij sterrenchefs en hobby koks.

KitchenAid keukenmixer

Het meest iconische KitchenAid apparaat is absoluut de keukenmixer. Deze is geschikt voor het mengen van beslag voor cakes en taarten (om bijvoorbeeld deze fijne courgettecake te maken). Maar je kunt ‘m ook gebruiken om deeg voor brood en pizza’s mee te kneden. Zo leg je het fundament voor een goed gelukt baksel, want – vraag maar aan een chefkok – zorgvuldig mixen en kneden is minstens zo belangrijk als de juiste samenstelling van ingrediënten.

WIN: roomkleurige keukenmixer van KitchenAid t.w.v. €529

Kunnen jouw baksels wel een stijlvolle upgrade gebruiken? Doe dan mee en maak kans op deze iconische, roomkleurige keukenmixer van KitchenAid. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1. Volg Holistik en KitchenAid via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je dat nog niet gedaan hebben)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link