WIN: Dierproefvrij make-up pakket van jane iredale t.w.v. €85

by Natalja De Vos 20.09.2017

Op vrijdag 22 september begint de herfst. En wij grijpen het begin van een nieuw seizoen maar wat graag aan om ons make-up tasje aan te vullen met een paar fijne producten. En dan het liefst van een 100% Holistik-proof merk zónder synthetische geur- en kleurstoffen en chemische bewaarmiddelen. En dan kom je al snel uit bij jane iredale cosmetics.

WIN: jane iredale make-up pakket t.w.v. €85

Als casting director van haar eigen productiebedrijf werkte de Engelse Jane Iredale veel met acteurs en actrices. Wat haar opviel was dat hun huid het zwaar te verduren had onder alle lagen chemische make-up. Dit bracht Jane op het idee om een eigen cosmeticalijn te ontwikkelen volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen en vulmiddelen zoals talk. Mét succes want Jane’s producten – vrij van dierproeven – zijn inmiddels verkrijgbaar in bijna 50 landen. De make-up producten van jane iredale zijn volledig gemaakt van mineralen die je huid verzorgen en beschermen. Een groot pluspunt als je het ons vraagt!

WIN: jane iredale make-up pakket t.w.v. €85

De producten van jane iredale zelf een keer proberen? Dat komt goed uit want we mogen 2 lezeressen blij maken met een oogschaduwpalet en lip plumper uit de nieuwe Naturally Glam lijn.

Naturally glam eyeshadow kit – €59,90

Kies voor een natuurlijke uitstraling of go glam en creëer een glamoureuze look. Het sterk gepigmenteerde oogschaduwpalet biedt je de mogelijkheid om voor iedere gelegenheid een sprankelende oogopslag te creëren. Met het Naturally Glam Eye Shadow Kit kan je overal jouw make-up een touch-up geven. De vijf glanzende kleuren zijn gemakkelijk te blenden. De basistint is in een grotere hoeveelheid, zodat je het kunt afwisselen met een van de kleinere schaduwtinten.

Paris just kissed lip Plumper – €26

Met de lip plumper kun je je lippen door middel van peptides op een natuurlijke manier voller en gehydrateerder laten ogen. De essentiële oliën van citroen en tangerine verwijderen de dode huidcellen terwijl de sheaboter, avocado- en zonnebloemolie tegelijkertijd je lippen verzachten en hydrateren. Verkrijgbaar in de kleur druivenpaars voor de extra feestelijke touch aan je look!

Winnen

Dit pakket winnen? Dan vragen we je twee dingen te doen waar je ons mee helpt:

1) Volg ons op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je gewonnen hebt. Succes!

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN