Verlopen – WIN: Holistik Handboek + 15 toffe goodies t.w.v. €75

Holy Crap
win Holistik Handboek
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
24.04.2019

Ligt het Holistik Handboek nog niet op jouw nachtkastje, maar wil je het dolgraag lezen? Dan is dit jouw kans! We maken 3 lezers blij met een boek en omdat we het niet kunnen laten krijg je er 15 toffe goodies bij cadeau. Zo wordt holistisch leven pas echt een feestje!

WIN: Holistik Handboek + 15 toffe goodies t.w.v. €75

Holistisch leven klinkt misschien wat zwaar of zweverig, maar niks is minder waar. Onze missie met het Holistik Handboek is laten zien dat onderdeel uitmaken van een groter geheel helemaal niet wollig is. Iedereen kan het en je kunt er vandaag nog mee beginnen! Niet door het roer in één keer om te gooien, maar door microbeslissingen te nemen die bijdragen aan jouw welzijn, dat van anderen en van de planeet. Het fijne aan het holisme is dat het een levensovertuiging is waarbij geen ‘goed’ of ‘fout’ bestaat. Je hoeft dus echt niet 5 keer per week op een yogamat te staan en voortaan alleen maar brandnetel thee te drinken;-). Met ons boek proberen we je juist te helpen om jouw eigen holistische levenspad te vinden.

Microbeslissingen

Provamel haverdrinkVoor ons begint holistisch leven met allerlei kleine beslissingen die we de hele dag door nemen. Ook – of misschien wel juist! – als het gaat om de producten die we gebruiken. Daarom win je deze week niet alleen het Holistik Handboek t.w.v €20, maar krijg je er allerlei toffe producten bij die zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Zo kun je jouw dag eens beginnen met een koffie verkeerd met Provamel Haverdrink in plaats van gewone melk. En wat dacht je van de gloednieuwe Eat Natural granola zonder geraffineerde suikers? Een stuk gezonder dan ontbijtgranen die bol staan van de suiker en minstens zo lekker. Als je deze actie wint, krijg je niet alleen ons boek maar sturen we ook onderstaande producten naar je op:

Zo maak je kans

Wil jij het Holistik Handboek + 15 toffe goodies winnen? Dat komt goed uit want we mogen 3 lezers blij maken. Zo maak je kans:

1) Volg Holistik via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je per mail te horen of je hebt gewonnen. Veel succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link