Verlopen – WIN: 3 x 2 healthy taarten van rose&vanilla t.w.v. €38 voor jou en een ander

Holy Crap
rose&vanilla, vegan, taart, win
karlijn visser

Karlijn Visser
24.03.2020

Een ambachtelijke patisserie met de lekkerste bio taartjes zonder gluten, melk én soja. Dat is waar rose&vanilla voor staat. De meeste van hun feestelijke gebakjes zijn ook nog eens vegan en vrij van geraffineerde suikers. Zo kan iedereen mee genieten van de belangrijke momenten in het leven die het vieren zo waard zijn. Omdat lichtpuntjes in deze tijd iets zijn om extra te koesteren, maak je deze week kans op 3 x 2 taarten naar keuze van rose&vanilla t.w.v. €38. De ene taart is voor jezelf. De andere taart is voor iemand die jij een hart onder de riem wil steken. Doe je mee? 

WIN: 3 x 2 healthy taarten van rose&vanilla t.w.v. €38 voor jou en een ander

rose&vanilla, vegan, taart, winOmdat we heel goed begrijpen dat het leven op dit moment veel van je vraagt, vonden we het te gek dat rose&vanilla ons vroeg om samen deze mooie actie op te zetten. Het eten van een stukje taart doe je voornamelijk als er iets gevierd wordt. Maar je kunt het ook inzetten om stil te staan en je zegeningen te tellen. En aangezien we momenteel flink beperkt worden in onze vrijheid, is het fijn om je te realiseren wat er allemaal wél is. In het bijzonder de mensen om jou heen (ook al blijven ze op 1,5 meter afstand staan). Vandaar dat je iemand mag nomineren om samen met jou een taart naar keus te winnen voor 6-8 personen.

Beroemde appeltaart

Misschien heb je de populaire rose&vanilla appeltaart en hun cakejes al eens zien liggen bij Marqt of Ekoplaza. Maar voor het echte werk breng je een bezoek aan hun taartencafé in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg 13. Hier kun je (hopelijk) vanaf 1 juni weer neerploffen voor een verrukkelijke hightea en een goeie kop koffie. Ondertussen kun je wel langs gaan voor het afhalen van taart en een coffee-to-go. Ook bezorgt het team van rose&vanilla nog steeds in Amsterdam en Utrecht. In deze winactie kun je in elk geval kiezen uit de rose&vanilla vegan worteltaart, een vegan chocolade&kokostaart of een vegan appeltaart van rose&vanilla. Kijk voor het hele assortiment op roseandvanilla.nl.

WIN: 3 x 2 healthy taarten van rose&vanilla t.w.v. €38 voor jou en een ander

Deze week maak je kans op een taart voor jezelf en voor een dierbare om haar een lichtpuntje te bezorgen. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1) Volg Holistik, @karlijn_visser, @evelynvanhasselt en @rose_and_vanilla via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link