Verlopen – WIN: 3 x 3 maanden GROW by Hair Gain met erwtenextract t.w.v. €104

Holy Crap
winactie hairgain

Nathalie Meertens
06.07.2020

Haarverlies komt door een disbalans in het haargroeiproces. Er ontstaan problemen wanneer er minder haarfollikels (haarzakjes) zijn, terwijl er juist meer haarzakjes degenereren. Deze disbalans kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan stress, een gebrek aan voldoende gezonde voeding en hormoonschommelingen (vooral na een bevalling). Het Engelse merk Hair Gain heeft een supplement ontwikkeld, GROW by Hair Gain, met wetenschappelijk onderbouwde krachten. Het herstelt het haargroeiproces niet alleen, maar geeft het ook een flinke boost. De gemiddelde haargroei is zo’n 2 centimeter per maand. Wij mogen deze week 3 pakketten weggeven, elk goed voor 3 maanden. Doe je mee?

WIN: 3 x 3 maanden van by Hair Gain met erwtenextract t.w.v. €104

De ster in GROW by Hair Gain is, hou je vast, erwtenscheuten. Dit zijn de jonge voorlopers van doperwtjes. Wat maakt deze kleine plantjes zo krachtig als het gaat om haargroei? Jonge erwtenscheuten zijn gevoelig voor ziekte, beschadiging, planteters en UV-straling. Ze zitten dus vol met waardevolle voedingsstoffen om zichzelf te beschermen tegen deze gevaren. De kracht van de erwt is verwerkt in AnaGain, een belangrijk ingrediënt van GROW by Hair Gain. AnaGain stimuleert specifieke moleculen (Noggin en FGF7) binnenin de dermale papilla cellen. Dit zijn cellen in je haarzakjes die verantwoordelijk zijn voor haargroei. Naast AnaGain bevat het product ook biotine en zink, om de gezondheid van je haar nog verder te versterken, van binnenuit.

Eigen ervaring

Nathalie: ‘Ik kreeg van Hair Gain supplementen voor 3 maanden opgestuurd. Ik kan je vertellen: ik had geen 3 maanden nodig om resultaat te zien! Al na zo’n 2-3 weken zag ik dat er wat gebeurde met mijn haargroei. Om eerlijk te zijn merkte ik het eerst op andere plekken dan mijn hoofd. Ineens vond ik het toch beter om elke dag mijn oksels te scheren dan om de dag… Maar ik was blij, want ik wist in ieder geval zeker dat het supplement werkte. Nog iets later zag ik duidelijk verschil in mijn krullen. Mijn haar is uiteindelijk in 2 maanden zo’n 4 centimeter gegroeid. Ook mijn wimpers zijn langer en voller. Ik ben fan:-)’

WIN: 3 X VOORRAAD VOOR 3 MAANDEN VAN GROW BY HAIR GAIN MET ERWTENEXTRACT T.W.V. €104

hair gainHoewel resultaten dus al snel op kunnen treden, raadt Hair Gain aan om GROW by Hair Gain minimaal 3 maanden te nemen. Zo kan je lichaam optimaal profiteren van de krachtige voedingsstoffen. Wij mogen deze week 3 x een voorraad voor 3 maanden t.w.v. €104 weggeven. Om kans te maken, vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl, @karlijn_visser, @evelynvanhasselt en @hairgainnow op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.