PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

(Afgelopen) WIN: eindelijk droomhaar met 4 (!) natuurlijke haircare producten van Beauty Kitchen t.w.v. €56

Holy Crap
win Beauty Kitchen
win Beauty Kitchen


17.10.2018

Wie Holistik volgt, heeft mij – of beter gezegd: mijn enorme bos krullen – vast zien opduiken via Instagram Stories. Hoe blij ik ook ben met mijn volumineuze coupe, elke krul is eigenwijs. Dit resulteert in veel bad hair days. Onlangs was ik op de lancering van Beauty Kitchen’s hair care collectie. Daar kreeg ik de kans om mijn haar te laten verzorgen door Karine Jackson. Zij is een wereldwijde pionier in duurzame en veganistische haarverzorging en heeft samen met Beauty Kitchen de producten ontwikkeld. Karine liet mij zien hoe ik mijn haar het beste kan verzorgen met de nieuwe Beauty Kitchen producten. En het leuke is: jij kunt ze ook proberen! Want deze week geven we 3 Protect & Repair sets weg. 

(Afgelopen) WIN: eindelijk droomhaar met 4 (!) natuurlijke haircare producten van Beauty Kitchen t.w.v. €56

Karine is één van de bekendste kappers van het Verenigd Koninkrijk. Ze ontving tientallen onderscheidingen – waaronder Hairdresser of the Year – en is voorzitter van de Fellowship of British Hairdressing. Ze heeft haar krachten gebundeld met Beauty Kitchen om een 100% natuurlijke, duurzame én professionele haarverzorgingslijn voor dagelijks gebruik te creëren. De nieuwe productlijn behandelt zeven klinisch bewezen effecten voor haar en hoofdhuid, waaronder UV-bescherming, hittebescherming, glans, herstel en bescherming tegen milieustress. Dankzij Beauty Kitchen’s duurzame visie heeft de haarverzorgingslijn gepre-cyclede verpakkingen en duurzame etiketten, bedrukt met milieuvriendelijke inkt.

Maak kans op één van de drie Protect & Repair sets t.w.v. €56

win Beauty Kitchen

De Protect & Repair set bestaat uit 4 producten. De Balancer reinigt en herstelt het haar en de hoofdhuid om je haargroei te bevorderen, de Cleanser herstelt de haarstructuur en de Moisturizer die voedt het haar van de wortel tot de punt zonder natuurlijke oliën te verwijderen. Last but not least bevat deze set ook de Protector die ervoor zorgt dat je haar beschermd is tegen UVA / UVB-stralen en vervuiling. Deze winactie met Beauty Kitchen is afgelopen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.