WIN: luxe verzorgingsset van Charlotte Rhys t.w.v. €35

by Natalja De Vos 20.12.2017

Dat je met een sustainable lifestyle nog steeds luxueus door het leven kan gaan, bewijst dit Zuid-Afrikaanse merk Charlotte Rhys. Met hun gevoel van verantwoordelijkheid voor het milieu en liefde voor dieren creëert dit label luxe producten met een geweten. Lees snel verder want wij mogen twee lezers blij maken met een set. 

WIN: luxe verzorgingsset van Charlotte Rhys t.w.v. €35

Het duurzame bad – , body – en lifestyle merk Charlotte Rhys is opgericht door Janet Rhys. Wanneer zij kennismaakt met haar buurman, apotheker en cosmetica chemicus Shaun Mc Dermott besluiten zij samen dat het tijd is voor een luxe merk in Zuid-Afrika. Charlotte Rhys staat vooral bekend om haar groene beleid. Ze produceren duurzame producten met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn alle producten biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke conserveringsmiddelen, chemicaliën en kleurstoffen. Het past dus helemaal in het plaatje van Holistik ;-). Daarbij heeft dit groene label een eigen fabriek in Kaapstad waar het merendeel van de producten met de hand wordt gemaakt en waarbij zij werk – en opleidingsgelegenheid aanbieden aan kansarme mensen. Omdat Charlotte Rhys sinds kort verkrijgbaar is in Nederland mogen wij twee verzorgingssets weggeven.

charlotte rhys giftset

Maak kans op een giftset t.w.v.€35charlotte rhys giftset

Zin in een luxe 4 – of 5 – sterrenhotelervaring thuis? Wij mogen namelijk twee sets van de bestsellers weggeven. Één verzorgingsset bestaat uit een volledige douche routine met een shampoo, conditioner, shower gel en body lotion. In het tweede pakketje vind je een heerlijke handzeep en lotion. Kans maken? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je per mail te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN