Verlopen – WIN: een maand FUL Revive superfood health shots met spirulina t.w.v. €124

Body
ful® revive
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
02.01.2022

Spirulina en andere microalgen bestaan al miljarden jaren en zouden zomaar eens het voedsel van de toekomst kunnen worden. Ze gaan de opwarming van de aarde tegen door CO2 op een slimme wijze om te zetten in zuurstof. En met hun rijke mix aan antioxidanten, eiwitten, vitaminen en mineralen behoren ze tot de krachtigste voedingsbronnen op aarde. Niet voor niets dus dat ze het steringrediënt zijn in FUL Revive: een verfrissende dorstlesser die jouw gezondheid heel januari wil ondersteunen. Je maakt deze week namelijk kans op een maandvoorraad vrolijke health shots met spirulina. Doe je mee?

WIN: een maand FUL Revive superfood health shots met spirulina t.w.v. €124

Met hulp van voedingstechnologen van de Wageningen Universiteit ontwikkelde FUL Foods een natuurlijk proces om spirulina van de onaangename smaak en geur te ontdoen. Zo kwamen ze uit op een nieuw ingrediënt genaamd FUL, dat ze nu als eerst hebben verwerkt in een verfrissende drankje met de kenmerkende blauwgroene kleur. Het is de perfecte post-workout dorstlesser en een heilzaam health shot voor elke dag. Je kunt ‘t ook toevoegen aan gin of wodka om er een verfrissende cocktail van te maken. FUL Revive heeft de smaak van frisdrank (al zouden de ‘niet health-freaks’ dit absoluut anders interpreteren 🙃), maar dan onder de loze calorieën, cafeïne of toegevoegde suikers en mét alle gezondheidsvoordelen van het vruchtensap en FUL superfood. Hieronder vind je alvast 2 lekkere receptjes.

2 alcoholvrije recepten 

Spirulina Spice

 • 1 deel Lyre’s Amaretti (alcoholvrij likeur)
 • 2 delen Lyre’s White Cane (alcoholvrije rum)
 • 3 delen FUL in de smaak Lemon Ginger
 • Kaneel, steranijs en veenbessen

FUL Spritz

 • 1 deel Atopia (gedestilleerde drank met 0,5% alcohol)
 • 2 delen FUL in de smaak White Peach
 • Oranjebloesemwater
 • Sinaasappelschijfjes

Gezonde eigenschappen van FUL

Waarom FUL zo’n aanwinst is voor je gezondheid? Dat komt door de aanwezige phycocyanine. Deze antioxidant werkt ontstekingsremmend en stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes, wat onder meer voor de sporters onder ons heel relevant is. Het drankje is daarnaast rijk aan onder meer vitamine C, B2, ijzer, calcium en chlorofyl, waarvan is bewezen dat ze onmisbaar zijn voor je stofwisseling, zenuwstelsel en immuunsysteem. Een speciale rol is weggelegd voor de uit spirulina onttrokken eiwitten, die alle essentiële aminozuren leveren en bovendien goed door je lichaam kunnen worden opgenomen.

Duurzame kweek

FUL is een veelbelovend ingrediënt. De algenkweek schaadt natuurlijke ecosystemen namelijk niet, maar versterkt deze juist. Microalgen groeien vooral op basis van licht en CO2. Ze absorberen ongeveer 2 x hun gewicht aan CO2 (en in de juiste omstandigheden zelfs 400 x zoveel als bomen) en zetten deze kooldioxide om in hoogwaardige voedingsstoffen en zuurstof. Daar komt bij dat microalgen overal kunnen worden gekweekt, zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen en met minimale inzet van natuurlijke bronnen. Volg @ful_superfood voor meer interessant ‘algen nieuws’ en updates over je gezondheid.

WIN: EEN MAAND FUL REVIVE SUPERFOOD HEALTH SHOTS MET SPIRULINA T.W.V. €124

FUL Revive is o.a. online verkrijgbaar in de smaken lime-mint, lemon-ginger en wild peach. Bij ons maak je komende week kans op 32 flesjes FUL in een smaak naar keuze. Iets voor jou? Dan vragen we je om het volgende te doen: stuur een mailtje naar info@holistik.nl onder vermelding van ‘FUL Revive’ en vertel ons waarom jij dit drankje een plekje in je koelkast wilt geven. De winnaar krijg binnen een week bericht van ons. Succes!

ful® revive

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.