Verlopen – Holistik geeft weg: 100 x Eau Thermale Avène zonnespray met respect voor de zee t.w.v. €22,50

Holy Crap
win avene

Laten we onze prachtige planeet de credits te geven die zij verdient. Vanuit die gedachte start vandaag Holistik’s allereerste Praise the Planet themaweek. De komende dagen laten we je zien wat jij kunt doen om er voor te zorgen dat de bol waarop we door het universum zweven vruchtbaar blijft. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle generaties na jou. Het nemen van duurzame microbeslissingen is een goed begin. Kies bijvoorbeeld bewust voor een zonnebrandspray die zo min mogelijk schade aanbrengt aan de oceanen en het leven onder de zeespiegel. Om onze themaweek te openen hebben we een toffe giveaway opgezet met Eau Thermale Avène. Dit Franse merk geeft 100 (!) x een satijnzachte SPF 30 mist weg (€22,50) voor lezers van Holistik. Doe je mee?

WIN: Eau Thermale Avène zonnespray met respect voor de zee t.w.v. €22,50

“Bij elke keuze die we maken moeten we rekening houden met het effect op de komende zeven generaties.” Dit oude gezegde van de Iroquois indianen maakte diepe indruk op ons. We zijn als mens niet alleen verbonden met onze eigen generatie, maar dragen ook verantwoordelijk voor alle generaties die volgen. Onze keuzes, hoe klein en onbeduidend ze misschien ook lijken, hebben impact. Zo kun je door te kiezen voor een ander zonnebrandproduct bijdragen aan het behoud van koraalriffen. En dat is belangrijker dan je denkt. Want als we nu niks doen zal binnen 30 jaar naar schatting 30 procent van alle koraalriffen verdwenen zijn. Dat terwijl 25 tot 50% van alle zeedieren in en rond koraalriffen leeft.

Wil je niets meer missen van Holistik?

Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Instagram!
Ga naar instagram

Skin protect, ocean respect

avene eau thermale, spf30, zonnesprayDat een zonnebrandproduct dat het leven in de oceanen respecteert ook heerlijk luxe kan zijn bewijst Eau Thermale Avène. Bij het ontwikkelen van hun zonnebrandproducten koos dit Franse merk voor ecologisch verantwoorde aanpak. De producten uit deze lijn bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die beter biologische afbreekbaar zijn* en moeilijker op te nemen door zeeorganismen**. Ook is Eau Thermale Avène een samenwerking aangegaan met Pur Project, een sociaal-ecologisch project dat zich inzet voor de terugwinning van koraalriffen in Indonesië en het behoud van het mariene ecosysteem. Meer dan 2.000 koralen werden opnieuw aangeplant in 2017 in Zuidoost-Azië, rond het eiland Bali.

Satijnzachte SPF nevel

Ons favoriete product uit de Eau Thermale Avène zonnelijn is de satijnzachte SPF 30 nevel die een krachtige UVB/UVA-bescherming biedt. De nevel ruikt lekker en smelt samen met je huid, zonder een kleverig laagje achter te laten. Een krachtige antioxidant, Pretocoferyl, beschermt je cellen tegen vrije radicalen en gaat daarmee huidveroudering tegen. Kijk voor meer informatie en alle andere producten van Eau Thermale Avène op eauthermaleavene.nl.

Ben jij 1 van de 100 winnaars?

Kan je niet wachten om deze fijne spray zelf te proberen? Schrijf je dan in en word 1 van de 100 winnaars.

Je naam*

Je e-mailadres*

Straatnaam + Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*


We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

*Bevat geen siliconen
** Bevat geen in water oplosbare filters

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link