Verlopen – WIN: 3 x een maand gratis healthy vegan ontbijt voor 2 personen van Eat Natural

Food
eat natural, ontbijt, vegan, low in sugar, gezond
karlijn visser

Karlijn Visser
30.04.2019

Met een stevige maaltijd in de ochtend voorzie je jezelf de rest van je dag van nieuwe energie. Je stofwisseling krijgt na de eerste hap gelijk een seintje dat het tijd is om de kachel op te stoken, na een nacht in de rustmodus te hebben gestaan. Een ontbijt overslaan gebeurt ons bijna nooit, aangezien dit het moment is waar we ons al op beginnen te verheugen zodra we ‘s avonds het nachtlampje uitklikken. Deze week maak je daarom kans op een maand lang ontbijt van EAT NATURAL. Het goede nieuws is dat hun crispy granola dankzij de vernieuwde receptuur niet alleen nóg lekkerder smaakt, maar ook vegan én laag in suiker is.

WIN: 3 x maand gratis healthy vegan ontbijt voor 2 personen Eat Natural

De nieuwe Eat Natural ‘low in sugar’ Super Granola is gemaakt zonder geraffineerde suikers en gebakken met raapzaadolie en kokosbloesem nectar. Daardoor bevat het minder dan 5 gram suiker per 100 gram. Dat maakt ‘m laag in suiker en door de kokosbloesem nectar (in plaats van honing), ook nog eens perfect passen in een vegan lifestyle. De basis van volkoren haver en geschaafde kokosnoot zorgt voor veel vezels. Liever glutenvrije haver als basis voor je ontbijt? Probeer dan de ‘Ancient Grains’ van Eat Natural op basis van voedzame oergranen. Denk aan boekweit, amarant, quinoa en chiazaad. Dat de granola zo laag in suiker is heeft ook een positief effect op je nachtrust, waar je met je voedingskeus in de ochtend al de basis voor aan het leggen bent.

Effect suiker op je slaap

Omdat deze winactie midden in onze themaweek “Be Zen, Sleep Well” valt vroegen we diëtist Rosella Berghuis naar het effect van suiker op je slaap, en waarom het zo fijn is dat de nieuwe receptuur van Eat Natural zo weinig suikers bevat. Rosella: “Suiker vinden veel mensen erg lekker. Net als een goede nachtrust, daar geniet ook iedereen van. Nu hoor ik je denken, suiker? Nachtrust? Waar gaat dit over… en wat hebben die twee met elkaar te maken? Nou, suikers zijn van invloed op je slaap. Ons lichaam maakt melatonine aan om in slaap te vallen. Van melatonine word je moe. Wanneer je suiker eet, maakt het lichaam insuline aan om deze suikers op te nemen in het bloed. Insuline heeft een negatieve invloed op de aanmaak van melatonine. Kort gezegd; de suikers verstoren je slaap want die zorgen ervoor dat je minder moe wordt.” Nog een extra reden dus om je suikerinname zoveel mogelijk binnen de perken te houden.

WIN: 3 x maand gratis healthy vegan ontbijt voor 2 personen Eat Natural

Om kans te maken op een maand lang ontbijt met Eat Natural Super Granola voor 2 personen vragen we je deze twee dingen te doen (of je bestelt vanaf aanstaande zaterdag onze nieuwe Moederdagbox waar deze Super Granola ook in te vinden is. Reserveer ‘m vast via deze link):

1) Volg Holistik en Eat Natural via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

De nieuwe Super Granola LOW IN SUGAR is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn in het ontbijt schap. De For Breakfast ANCIENT GRAINS staat in het glutenvrije schap bij Albert Heijn. Verkoopadviesprijs: €3,99.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link