PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – Dr. Hauschka geeft 200 (!) Teint Powder & Lip Gloss sets weg t.w.v. €47,45

Holy Crap
dr hauschka win
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
22.04.2019

Er zijn van die dagen dat je niet anders kunt dan het leven vieren. Vandaag is zo’n dag en hebben we zelfs drie redenen om slingers op te hangen: de Holistik Handboeken vliegen als warme broodjes over de toonbank, het is tweede Paasdag én Earth Day. Een feestje vier je niet alleen en daarom hebben we onze lieve vrienden bij Dr. Hauschka gebeld. Samen hebben we een winactie opgezet waarbij verliezen haast onmogelijk is. Dr. Hauschka geeft namelijk 200 (!) sets weg t.w.v. €47,45 bestaande uit een gezichtspoeder (€30,95) én een lipgloss (€16,50). Alles wat Dr. Hauschka maakt is geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur. Door de set te winnen maak jij de wereld dus een klein beetje mooier.

Winactie van het jaar! Dr. Hauschka geeft 200 (!) Teint Powder & Lip Gloss sets weg t.w.v. €47,45

Al meer dan 50 jaar is Dr. Hauschka trouw aan haar natuurzuivere kijk op schoonheid en antroposofische filosofie. En dat maakt het tot een sterk holistisch merk waar wij volledig achter staan. Samen hebben we een winactie opgezet waarbij verliezen bijna onmogelijk is. We mogen namelijk 200 (!) lezers blij maken met niet één, maar twee van onze favoriete Dr. Hauschka producten : Teint Powder en een Lip Gloss. De set die je kunt winnen heeft een waarde van €47,45.

Teint Powder t.w.v. €30,95

Teint Powder is een poeder dat perfect aansluit bij iedere huidskleur. Het poeder egaliseert en heeft een licht glinsterende effect. Teint Powder bevat minerale pigmenten en heilzame plantenextracten. Wondklaver en toverhazelaar zorgen er samen voor dat je huid verzorgd aanvoelt. Je kunt het poeder direct aanbrengen of als finish na foundation. Het poeder is 100% natuurlijk en vrij van o.a. synthetische geur- en conserveringsmiddelen, minerale oliën en siliconen. Alle grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of biologisch-dynamische teelt en Fair Trade projecten.

Lip Gloss t.w.v. €16,50

Deze lichte lipgloss geeft je lippen een transparante glans. De subtiel geparfumeerde substantie voedt je lippen met mango-boter, abrikozenpitolie en wondklaver. Minerale parelmoerachtige pigmenten reflecteren het licht en laten de lippen voller lijken. De unieke vorm van de applicator voelt zacht aan en maakt een eenvoudige en precieze applicatie mogelijk.

Ben jij één van de 200 winnaars? Zo maak je kans!

Wil je kans maken op één van de 200 sets? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (als je dat niet al hebt gedaan) en ga vervolgens naar de actiepagina. De winactie loopt t/m 6 mei 2019. Na afloop van de actie neemt Dr. Hauschka per mail contact op met de 200 winnaars. Succes!

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide



We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide



We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.