WIN: 4 x een energizing skincare pakket met heilzame moringa t.w.v. €100

by Natalja De Vos 11.07.2018

Wanneer een groot merk zoals Douglas een natuurlijke lijn heeft, juichen we dat alleen maar toe aangezien hun impact enorm is en er dagelijks veel mensen over de vloer komen. Douglas Naturals bestaat uit 5 productlijnen die elk een eigen focus hebben: Care, Cleanse, Hydrate, Detox en Energise. Deze week geven wij 4(!) Energise pakketten weg met daarin een volledige beautyroutine die de huid revitaliseert. Het hoofdbestanddeel is moringa. Deze ‘wonderboom’ bevat 92 voedingsstoffen, 46 antioxidanten en 25 x meer ijzer als spinazie. En dit is nog maar een korte opsomming van alle werkzame krachten. 

WIN: 4 x een energizing skincare pakket met heilzame moringa t.w.v. €100

30g moringa bevat net zoveel vitamine C als zeven sinaasappels, net zoveel kalium als drie bananen en net zoveel calcium als vier glazen melk. Bovendien zitten er allerlei andere fytonutriënten in hoge mate in. Moringa is een zeer gewaardeerde geneesplant die groeit in de tropen en subtropen. Hij kent vele medicinale werkzaamheden en een extreem hoge voedingswaarde. De bladeren van deze krachtige boom zijn een sjamaan op zich. Ze bevatten – zowel vers en in bladpoeder – 92 voedingsstoffen, 46 antioxidanten, 6 ontstekingsremmers en 18 aminozuren (waarvan 9 essentiële). Douglas Naturals heeft de werkzame krachten van deze ‘wonderboom’ ook ontdekt. Hun Energise assortiment is speciaal met moringa ontwikkeld voor de gestreste huid. De formules zijn veganistisch (minimaal 90% van de ingrediënten is afkomstig uit de natuur). Verder is het verpakkingsmateriaal van de collectie tot een minimum beperkt om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Alle producten van Douglas Naturals zijn met de NaTrue-standaarden als biologische en natuurlijke cosmetica gecertificeerd en met het Vegan-label bekroond.

Maak kans op één van de vier pakketten t.w.v. €100

Kans maken op dit pakket? Wat zit er allemaal in? Een volledige beauty routine bestaande uit: Illuminating Care, Re-energising Night Care, Radiance Eye Care, Energising Liquid Care en Re-energising comfort Mask. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN