Verlopen – WIN: 60 alles-in-één collageen beautydrinks van CelioGenix t.w.v. €180

Holy Crap
Celiogenix
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
17.05.2021

Collageen is een lijmvormend eiwit dat stevigheid geeft aan je huid. Je lichaam maakt voortdurend nieuwe collageen aan. Maar vanaf je 25e daalt de productie, om na je 40e pas echt een snoekduik te nemen. Wil jij je huid ook op latere leeftijd mooi en stevig houden? Dan is het slim om Moeder Natuur een handje te helpen. Met CelioGenix wordt dat je zo makkelijk mogelijk gemakt. Met één flesje per dag voorzie je jouw lijf dagelijks van een flinke dosis hoogwaardig collageen, vitaminen en mineralen. We mogen deze week een ’60-Day Power Boost’ weggeven, ofwel een voorraad voor 2 maanden. Reken maar dat jouw huid, haar en nagels er van opknappen!

WIN: 60 alles-in-één collageen beautydrinks van CelioGenix t.w.v. €180

De meeste veranderingen in de huid die door veroudering worden veroorzaakt, vinden plaats in de dermis. Dat is de volumelaag van de huid die de bovenste huidlaag, de epidermis, ondersteunt. De dermis bestaat voor 80% uit collageen. Als gevolg van veroudering kan deze huidlaag tot wel 80% van zijn stevigheid verliezen. Dit komt omdat je lichaam niet voldoende collageen meer produceert. Hierdoor wordt je huid ook minder elastisch en ontstaan er geleidelijk fijne lijntjes en diepere rimpels. Collageen is trouwens ook belangrijk voor soepele gewrichten, gezonde botten, spierkracht en sterke nagels. Zoals je las begint het collageengehalte in je lichaam al vanaf je 25e af te nemen. Belangrijk dus om je lijf op tijd een handje te gaan helpen om je collageenvoorraad op peil te houden. Dankzij CelioGenix is dat met één flesje per dag geregeld.

Hoogwaardig collageen & Q10

De beauty shots van CelioGenix bevatten maar liefst 12 collageentypes van hoogwaardige gehydrolyseerde diepzeecollageen uit Canada. Gehydroliseerd collageen kan makkelijk door je lichaam worden opgenomen en bereikt zo snel de juiste bestemming. Dit hoofdingrediënt wordt ondersteund door 11 vitaminen, 2 moisturizers en 6 mineralen, waaronder Q10 en selenium.

60 dagen getest

CeliogenixHolistika Evelyn (43) testte de beauty shots zelf uit voor een periode van 60 dagen: “Ik gebruik CelioGenix nu bijna twee maanden. Elke ochtend haal ik een flesje uit de koelkast want koud smaakt het drankje het lekkerst. De smaak is vrij zoet, daarom meng ik CelioGenix met 100 ml water. Na 3 weken zag ik de eerste subtiele resultaten. Mijn huid voelt iets steviger. Twee weken later begon ik ook verschil te zien aan mijn haar en nagels. Mijn haar is zichtbaar voller (en lijkt sneller te groeien, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen). Mijn nagels voelen sterker aan en breken minder snel. Ik kan zelfs een laagje nagelverharder achterwege laten. Na 60 dagen kan ik maar één conclusie trekken: ik wou dat ik CelioGenix jaren eerder had ontdekt;-).”

WIN: 60 beauty shots van CelioGenix t.w.v. €180

Celiogenix

WIN: 60-Day Power Boost

Voor het beste resultaat adviseert CelioGenix te beginnen met een 60-Day Power Boost. Als je 60 dagen lang elke dag een flesje drinkt zul je merken dat je huid, haar en nagels zienderogen opknappen. Wil jij kans maken op 60 beauty shots? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@evelynvanhasselt@karlijn_visser en @celiogenixbeauty op Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

   

  Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week bericht van ons. Heb je geen Instagram? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Ook dan maak je kans.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.