Afgelopen: WIN: Vegan blouse in Scandinavische stijl van Rhumaa t.w.v. €139

Holy Crap
Rhumaa win
Rhumaa win


07.11.2018

Het Nederlandse pas gelanceerde fashionlabel Rhumaa produceert 100% vegan en met respect voor mens, dier en milieu. Holistischer dan dit wordt het niet snel. Super fijn dat de stoffen die je van hen direct op je huid draagt met zoveel liefde zijn gemaakt. Elke nieuwe collectie maakt Rhumaa samen met een (on)bekende getalenteerde kunstenaar uit Afrika. Een prachtig verhaal dus, dat we met plezier delen. Nog meer leuk nieuws: we hebben 1 blouse van Rhumaa gekregen dat we aan één van onze lieve lezeressen mogen weg geven. Iets voor jou?

WIN: Vegan blouse in Scandinavische stijl van Rhumaa t.w.v. €139

Daniel Beernink, founder van Rhumaa, heeft als missie het opzetten van een eerlijk, sociaal en duurzaam fashion label. Daarnaast wil hij jonge moderne kunstenaars supporten en bijdragen aan het ontwikkelen van hun talent. Vanuit die filosofie zette hij de Rhumaa Foundation op. Bij elk verkocht item gaat er een donatie naar kunstprojecten in Zuid-Afrika, zoals Learn to Earn: een club die zich inzet voor de ontwikkeling van creatieve ongeschoolde jongeren en volwassenen in townships vlakbij Kaapstad. In de Rhumaa herfst/winter collectie pakt kunstenaar David Tsoka het podium. Hij combineerde invloeden van alle dag met een knipoog naar het verleden om de klassieke schoonheid te behouden. David maakte in deze collectie veel gebruik van gebreide materialen om een warm en comfortabel gevoel mee te geven. Perfect passend bij de tijd van het jaar. Lekker knus en stijlvol verantwoord.

WIN: Ancestor Ice Printed bloes t.w.v. € 139

Rhumaa winRhumaa werkt samen met stoffenpartner The First V-Labeled Fabric Producer in the World; een bedrijf dat leading is in vernieuwende veganistische textielprocessen. Van grondstof tot eindproduct, nergens komen dierlijke producten aan te pas. In 2018 zijn ze uitgeroepen tot de meest milieuvriendelijke industriële fabriek. De A-lijn blouse in Scandinavische stijl die we mogen weggeven is gemaakt van cupro-stof. Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik én Rhumaa via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link