WIN: luxe botanical beddengoed van Vandyck t.w.v. circa €100

by Natalja De Vos 10.10.2017

Misschien wel de belangrijkste plek in je huis is de slaapkamer. Daar hoort een oase van rust te heersen. Ontbreekt dat gevoel? Verander dan van beddengoed. Dat is verreweg de snelste én meest effectieve manier om een compleet andere sfeer te creëren. Helemaal hot zijn botanische prints die een ode brengen aan de natuur. 

 

WIN: luxe botanical beddengoed van Vandyck t.w.v. circa €100

Dat de natuur een heilzame werking heeft voor de vermoeide geest is aangetoond in talloze wetenschappelijke onderzoeken. Ook omgevingspsychologe en hoogleraar natuurbeleving Agnes van den Berg is overtuigd van het positieve effect van de natuur. Uit haar publicatie Waarom wij natuur nodig hebben komen een aantal interessante feiten naar voren. Zo blijkt dat alleen al door de aanblik van natuur het stresshormoon cortisol in je lichaam afneemt. Daarvoor hoef je niet eens naar buiten. Ook het uitzicht op een tuin of het zien van planten in huis of op kantoor werkt al stressverlagend. En wie weet geldt dat ook wel voor beddengoed met botanische prints :-). Daarvoor moet je bij Vandyck zijn. Dit bijna 100 jaar oude oer-Hollandse merk brengt met deze collectie talloze botanische prints die de verschillende natuurverschijnselen naar de slaapkamer brengt. Van een oriëntaalse kimonoprint met kraanvogels tot planten en bloemen geïnspireerd op een bloemencollage uit het Rijksmuseum. Je kunt praktisch de hele wereld over reizen, gewoon in je eigen bed!

Een vredige slaapkamer in een handomdraai

Pure Vandyck beddengoed

Het fijne van nieuw beddengoed is dat je elke week een compleet andere sfeer in je slaapkamer kunt creëren. Zijn die botanische prints toch wat too much? Dan vind je binnen de Vandyck najaarscollectie de Pure collectie. De zachte kleuren brengen je helemaal tot rust. Je creëert romantische en warme winteravonden met kleuren als sepia roze, aubergine en verschillende tinten blauw. Wat deze collectie zo bijzonder maakt? Het beddengoed is gemaakt van natuurlijke materialen als licht gekreukt linnen. Daar worden we bij Holistik erg blij van!

WIN: beddengoed set

Zin om jouw slaapkamer een botanical make-over te geven? Doe dan zeker mee met onze winactie! Als je gewonnen hebt sturen we jou het Succulent Plants bedovertrek uit de najaarscollectie toe. De afmetingen mag je kiezen ;-).

We vragen je twee dingen te doen:

1) Volg ons op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je gewonnen hebt. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN