Verlopen – WIN: 3 zonbeschermingspakketten van Eau Thermale Avène t.w.v. €51

Holy Crap
WIN avene
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
14.07.2021

Zorg dragen voor jezelf en je gezin zonder schade te brengen aan onze planeet. Deze belofte zit mooi verpakt in de Intense Protect zonnebrandcrème van Eau Thermale Avène. Trekt razend snel in, ruikt heerlijk én beschermt tegen blauw licht. Ren ook gerust de zee in want Eau Thermale Avène staat garant voor producten die de biodiversiteit respecteren. Terwijl jouw huid beschermd is, behoudt het koraal haar kleur. Deze week mogen wij 3 pakketten t.w.v. €51 weggeven. In dit pakket zitten 3 summer essentials: Intense Protect 50+, Aftersun Repair en een verfrissende Thermaal Water spray. Kans maken? Lees snel verder!

WIN: 3 zonbeschermingspakketten van Eau Thermale Avène t.w.v. €51

Als er één merk populair is in Frankrijk, dan is het Eau Thermale Avène wel. Ook in Nederland wordt er steeds vaker gesmeerd met Avène. Niet zo gek want dit merk – vernoemd naar de Franse stad waar het thermale water vandaan komt dat wordt gebruikt in de producten – is een pionier op het gebied van zonnebrandproducten.

Eerste filter ter wereld tegen blauw licht

Zonnebescherming nam in de jaren ’80 en ’90 een beslissende wending met de ontdekking van de rol van UVB- en UVA-stralen. Deze hardnekkige stralen zijn verantwoordelijk voor zonnesteken, pigmentvlekken en huidkankers. Meer recent zijn wetenschappelijke studies die de schadelijke impact aantonen van blauw licht op de huidcellen. Blauw licht beschadigt de celbestanddelen, draagt bij aan de veroudering van de huid en de ontwikkeling van huidkankers. Reden genoeg voor Avène om TriAsorB ΤΜ te ontwikkelen. Dit is het eerste filter ter wereld dat beschermt tegen blauw licht. Het filter blijft op het huidoppervlak zitten, ongeacht of die gezond of aangetast is.

WIN: 3 x Eau Thermale Avène Summer Needs Pakket t.w.v. €51

Speciaal voor Holistik heeft Eau Thermale Avène een Summer Needs pakket samengesteld! Deze 3 producten zitten erin:

Avene

 

 

 

 

 

 

 

 • Intense Protect 50+: dit zonneproduct beschermt je niet alleen tegen UVB- en UVA-stralen, maar ook tegen andere gevaarlijke stralen, zoals hoog energetisch zichtbaar blauw licht. De crème trekt binnen 3 seconden (!) in je huid, heeft een intens hydraterend effect gedurende 8 uur en beschermt tegen uitdroging. De nude-tint zorgt voor een transparant, onzichtbaar en streepvrij resultaat, ook op een donkere huid. Dit product is bijzonder water- en zweetbestendig en niet schadelijk voor 3 belangrijke soorten van de mariene biodiversiteit:het koraal, het fytoplankton en het zoöplankton.
 • After Sun Repair: hydrateert en verzacht de door de zon aangetaste gevoelige huid en zorgt ervoor dat de bruine teint langer houdt. Bevat een krachtige antioxidant, om de cellen te beschermen tegen vrije radicalen. Heeft een lichte vloeibare textuur die bij het aanbrengen fris en comfortabel aanvoelt.
 • Thermal Water Spray: deze spray biedt de gevoelige huid verzachting in al zijn puurheid en kan op elk moment van pas komen. Bij elke verstuiving kun je de heilzame eigenschappen van het Thermaal Water van Avène ervaren, die het water heeft verworven tijdens een ondergronds parcours dat meer dan 50 jaar in beslag neemt.  Fijn om te gebruiken in geval van huidirritatie, na een dermatologische ingreep, of simpelweg om make-up te fixeren.

WIN: zonbeschermingspakket t.w.v. €51

Wil jij deze 3 fijne producten van Eau Thermale Avène zelf proberen? Om kans te maken, vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @holistiknl@evelynvanhasselt,@karlijn_visser en @avenenederland via Instagram

2. Schrijf je hieronder in voor de Holistik-nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Heb je gewonnen? Dan krijg je binnen een week persoonlijk bericht per mail. Heb je geen Instagram, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl. Ook dan maak je kans!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.