Win: luxe biologische theeset van Arte & Zayne t.w.v. €100

by Evelyn van Hasselt 21.02.2018

Hoewel we dol zijn op koffie, gaat er geen dag voorbij of we zetten een flinke pot thee. En nu we de biologische thee van Arte & Zayne hebben ontdekt, nemen we ook écht even tijd om te genieten van een met zorg gezette kop. De thee van dit label is namelijk zo verfijnd dat je spontaan zin krijgt in een theeceremonie.

Win: luxe biologische thee giftset van Arte & Zayne t.w.v. €100

arte zayneThee drinken verheffen tot een kunstvorm. Het zou ons niet verbazen als dát de missie is van Arte & Zayne. De thee van dit nieuwe Nederlandse label is samengesteld uit thee en kruiden van over de hele wereld. Elke blaadje wordt met de hand geplukt en is 100 procent biologisch. De thee van Arte & Zayne is verkrijgbaar in vier blends: black, herbal, green & white en hebben de mooiste namen. Wat denk je van Lakeside Afternoon, Seven Sisters of  Treasure Island? De thee is te bestellen in een luxe blik (Tea Tin) of in biologisch afbreekbare zakjes.

Theeceremonie

De thee van Arte & Zayne komt het beste tot z’n recht als je jezelf de tijd gunt voor een kleine theeceremonie. Een theeceremonie bestaat uit een serie voorafbepaalde handelingen die na elkaar worden verricht om zo optimaal te kunnen genieten van thee. De betekenis gaat echter veel dieper. Traditionele thee ceremonieën maken onderdeel uit van het zenboeddhisme. Binnen deze Oosterse leer gebeurt het drinken van thee in complete stilte. Elk theeblaadje wordt met de grootst mogelijk zorg behandeld uit respect voor de theeplant waar het blaadje van afkomstig is. Om je een handje te helpen bij het creëren van je eigen ceremonie vertelt Arte & Zayne je precies welke watertemperatuur het beste past bij welke blend en hoeveel minuten de thee nodig heeft om te trekken. En geloof ons, dat verschil proef je!

WIN: luxe thee giftset

De thee van Arte & Zayne zelf uitproberen? Dat komt goed uit want we mogen een prachtige theeset weggeven ter waarde van €100. Wil je kans maken? Dan vragen wij je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2)Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je per mail te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN