Verlopen – WIN: 3 x duurzame, watervrije Bodywash & Handwash van AllMatters t.w.v. €63

Holy Crap
Win allmatters
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
13.12.2021

AllMatters (voorheen bekend als OrganiCup) bracht een revolutie teweeg in een conservatieve menstruatiemarkt met een duurzame menstruatiecup. Met dit innovatieve product heeft het Deense bedrijf de planeet inmiddels ruim 1.300 ton afval bespaard (and still counting)! Voor AllMatters is dit echter pas het begin. Nieuw in het assortiment zijn watervrije verzorgingsproducten. Ideaal voor als je kleine maar impactvolle veranderingen wilt maken op weg naar een groenere leefstijl. Wij mogen deze week 3 sets van een bodywash en handwash van AllMatters weggeven. Doe jij mee?

WIN: 3 x duurzame, watervrije Bodywash & Handwash van AllMatters t.w.v. €63

Persoonlijke verzorgingsproducten bestaan vaak voor 60-85 procent uit water en worden verpakt in plastic wegwerpverpakkingen die over de hele wereld worden verscheept. Met de vermindering van eenmalig plasticgebruik in gedachten ontwikkelde AllMatters een watervrije hand- & bodywash. Doordat de producten watervrij zijn, is de hoeveelheid benodigd verpakkingsmateriaal een stuk kleiner. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot, die het gevolg is van het vervoer, tot een minimum beperkt.

Handwash & Bodywash

De powder-to-foam handwash en bodywash zijn beide gemaakt van milde ingrediënten die je gemakkelijk met kraanwater kunt mengen in de herbruikbare AllMatters-fles. Beide producten zijn pH-gebalanceerd, parfumvrij, cruelty free & vegan. AllMatters kiest al hun materialen op basis van duurzaamheid en herbruikbaarheid. Zo is de fles gemaakt van aluminium en de pomp van gemakkelijk recyclebaar, kleurloos plastic. Beide zijn bedoeld om jaren mee te gaan. Als dat geen leuk kerstcadeau is! Tip: met de code xmas25 ontvang je nu een speciale kerstkorting van 25%.

WIN: 3 X DUURZAME, WATERVRIJE BODYWASH & HANDWASH VAN ALLMATTERS T.W.V. €63

AllMatters

Wij mogen deze week 3 winnaars blij maken met een AllMatters handwash starterkit & bodywash starterkit t.w.v. €63. Je ontvangt 2 herbruikbare aluminium flessen en 6 navulverpakkingen. Je vult de fles simpelweg met warm kraanwater, voegt één zakje poeder toe, schudt en wacht 2 minuten. En voilà, je zeep is klaar voor gebruik. Wil jij kans maken op een duurzame verzorgingsset? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @allmatters via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week ontvangen de winnaars persoonlijk bericht. Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl o.v.v. AllMatters. Ook dan neem je deel aan deze winactie. Succes! De actie loopt tot en met woensdag 22 december 2021.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Body Guide mini


     We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.