Afgelopen! WIN: 5 x Alkagreens super smoothie t.w.v. €25 om je lijf mee te ontzuren

Holy Crap
win Alkagreens Mattisson
Natalja De Vos

Natalja De Vos
31.10.2018

Je hebt vast wel eens gehoord dat je lichaam ‘te zuur’ kan zijn. Bepaalde voedingsstoffen, stress, medicijnen en intensief sporten kunnen er voor zorgen dat zure afvalstoffen in je lijf blijven ronddwalen. Hoe je deze vervelende jongens zo snel mogelijk afvoert? Mattisson ontwikkelde een slim Alkagreens poeder dat je lichaam terug in balans brengt. Maak deze week kans op 1 van de 5 potten door mee te doen met deze winactie. 

WIN: 5 x Alkagreens super smoothie t.w.v. €25 om je lijf mee te ontzuren

Om de zuurtegraad van je bloed op peil te houden zijn je lijf – en je lever in het bijzonder – 24 uur per dag bezig met het opruimen van afvalstoffen. Gelukkig beschikt je lijf over aardig wat zelfgenezende kracht en wordt een teveel aan gifstoffen via je uitscheidingsorganen afgevoerd. Zo voert je huid zweet af, scheiden je nieren urine uit, voeren je darmen ontlasting af en adem je uit door je longen. Het probleem is echter dat we ons lichaam tegenwoordig zó zuur belasten dat het voor je lijf bijna niet meer te doen is om alle afvalstoffen op te ruimen. Voorbeelden van zure afvalstoffen zijn urine, melkzuren, vetzuren, azijnzuren en looizuren. Wanneer je lijf de afvalstoffen niet goed afvoert worden ze opgeslagen in je weefsels en gewrichten. Dat kan leiden tot vermoeidheid, stijfheid en pijnlijke gewrichten. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten. De Alkagreens van Mattisson bestaan o.a. uit kiemgrassen met een hoge waarde aan chlorofyl. Dit stofje heeft een zuiverende werking in het lichaam en het neutraliseert vrije radicalen. Daarnaast bevat deze super smoothie mix vezelrijke groenten- en fruit, kruiden, enzymen, prebiotische vezels, MSM en Ashwagandha. Roer dagelijks een schepje door een glas water of blend het door een smoothie.

WIN een pot healthy greens van Mattisson t.w.v. €25

Alkagreens Mattisson winKun jij je geen leven meer voorstellen zonder ontzurend glas Alkagreens bij je ontbijt? Dan is deze winactie voor jou gemaakt! Het product is vrij van gluten en lactose én is volledig vegan. Om kans te maken op één van de 5 potten vragen wij je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik én Mattisson via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Dr. Hauschka Winactie
Laat hieronder je gegevens achter om kans te maken op één van de 350 producten!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link