PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: 5 x jaarabonnement Yoga Magazine én lululemon yoga legging t.w.v. €155

Holy Crap
yoga magazine, karlijn visser, cover, lululemon, legging
karlijn visser

Karlijn Visser
19.06.2019

Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen, de cover van Yoga Magazine met mij vrolijk lachend in de yogi-squat. Niet omdat ik nou de beste yogadocent ben (verre van zelfs), maar omdat ik een speciale band met yoga heb waar ik graag over vertel. Om dit te vieren maak je deze week kans op een jaarabonnement op Yoga Magazine én een lululemon yoga legging t.w.v. in totaal €155. Doe je mee? 

WIN: 5 x jaarabonnement Yoga Magazine én lululemon yoga legging t.w.v. €155

yoga magazine, karlijn visser, cover, lululemon, leggingYoga gaat verder dan de houdingen. “Ik doe aan yoga” hoor je mensen regelmatig zeggen. Echter, yoga is alles. Het betekent ‘to unite‘. Yoga helpt om onze onrustige geest te beheersen zodat je bewustzijn (lees: de verbinding met je hart) groeit en je je uiteindelijk kunt herenigen met het ‘goddelijke collectief’ of de universele liefdesenergie. De meditaties en yoga houdingen, maar ook je voeding en hoe je voor jezelf, de ander en de planeet zorgt versterken die verbinding met de wijsheid die in je hart besloten ligt. En precies daar ligt ook de goddelijke spark in een ieder van ons besloten. Het is aan jezelf om er voor te kiezen deze te ontdekken en daar soms een beetje moeite voor te doen :-). Hier gaat mijn interview in Yoga Magazine ook over. Ik vertel hoe ik dit heb gedaan tijdens de struggles op mijn levenspad. Heleen Peverelli, hoofdredacteur Yoga Magazine: “Het universum staat aan je kant. Als je erop durft te vertrouwen tenminste”, zo leerde Karlijn Visser. In het nieuwe magazine, deelt Karlijn haar persoonlijke verhaal. Over haar zelfkritiek, haar eetstoornis en de transformatie die ze dankzij yoga (en haar drie yogahelden) doormaakte. Hoe je kunt leven vanuit vertrouwen in plaats van angst, deelt Karlijn in deze korte video“.

Jaarabonnement op Yoga Magazine

Omdat ik zelf altijd een sprongetje maak zodra er een nieuw Yoga Magazine op min deurmat valt (vanwege de verrijkende verhalen over yoga, filosofie, conscious lifestyle producten en boekentips) heb ik iets leuks kunnen regelen met Heleen: we geven deze week 5 jaarabonnementen op weg in combi met een geweldige legging! Mocht je niet in winacties geloven, kun je het zomernummer hier bestellen zonder verzendkosten.

Meest geroemde yoga legging ooit: Align Pant van lululemon

Het populaire lululemon wordt als yoga & active wear merk geroemd vanwege hun Align Pant leggings (€108) en de geweldige pasvorm daarvan. Daar weet ik ook alles van. Op de cover van Yoga Magazine draag ik dan ook een legging van dit Canadese merk. Het liefst breng ik de wat fysiek uitdagendere yogalessen altijd in een lululemon legging door; deze voelt als een zachte tweede huid en knelt nergens. Ben je nieuw in yogaland? Dan is comfortabele kleding die met je mee beweegt vast een trigger om vaker een yogales te boeken. Nog een voordeel van een aansluitende legging: de docent kan zo precies zien hoe je de houding uitvoert en je eventueel van passende aanwijzingen voorzien. En het leuke is dat we er deze week maar liefst 5 (!) mogen weggeven in de kleur en maat naar jouw voorkeur.

WIN: 5 x jaarabonnement Yoga Magazine én lululemon yoga legging t.w.v. €155

lululemon, align pant, yoga magazine, cover, karlijn visser

Wil jij kans maken op deze superfijne combi van een jaar lang Yoga Magazine lezen én de Align Pant van lululemon om je yoga practice compleet mee te maken? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik, Karlijn Visser en Yoga Magazine via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.