WIN: 24 uur alleen op een eiland (zonder telefoon!) t.w.v. €175

by Evelyn van Hasselt 19.08.2017

Een dag en een nacht alleen op een eiland midden op de Vinkeveense Plassen. Geen telefoon, geen wifi, geen tablet, geen besef van tijd. Je meldt je bij de schipper, levert je smartphone in en vertrekt in een sloepje met eten en drinken naar een eiland. Durf jij het aan?

WIN: 24 uur alleen op een eiland (zonder telefoon!)

‘24 uur zonder’ is een concept van Zwier, een super sympathiek familiebedrijf dat wordt gerund door dochters Esther & Mariska en schoonzoon Yordi. Zwier laat zich het beste omschrijven als een duurzame buitenplaats aan de Vinkeveense Plassen op minder dan 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Het is zo’n plek waar iedere stadsbewoner zo nu en dan hevig naar verlangt. Je kunt er varen, zwemmen, ontspannen en dus ook logeren. In één van de twaalf prachtige tenten die op het terrein staan óf in de blokhut. Alleen. Op een eilandje. Zonder telefoon. En geloof ons, dat is een bijzondere ervaring. Evelyn ging je voor

Frisse duik

zwier 24 uur zonderHet concept 24 uur zonder werkt als volgt: Je wordt met een sloepje naar de knusse Eilandhut gebracht en de volgende dag weer opgehaald. In de tussentijd ben je 24 uur alleen en kun je precies doen waar je zin in hebt. Eindelijk weer eens een heel boek lezen in plaats van alleen een hoofdstuk. Of naar de bootjes staren die zo nu en dan voorbij komen. Er wordt gezorgd voor een mand met gezond eten, een fris opgemaakt bed, een keukentje en hout voor in de potkachel. De douche is een frisse duik in de Vinkeveense Plassen. Het enige wat je nodig hebt zijn schone kleren, een handdoek en zwemkleding. Je start altijd om 16.00 uur bij Zwier en tussen 17.00 uur en 17.30 uur de volgende dag haalt de schipper je weer op.

 

WIN: 24 uur zonder

Evelyn vond 24 uur zonder zo’n toffe ervaring dat ze Zwier heeft gevraagd om één dag en nacht op het eiland te reserveren voor een lezer van Holistik. And they said yes! Van 5 op 6 oktober 2017 is het eiland 24 uur gereserveerd voor Holistik. Snak jij naar 24 uur me time? Doe dan vooral mee. Deze bijzondere prijs ter waarde van €175 winnen? Dan vragen we je om 2 dingen te doen waar je ons enorm mee helpt:

1) Volg ons op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen en op 5 oktober alleen vertrek naar het eiland…

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN