PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: 2 x complete 10DAYS outfit van Kar & Eef t.w.v. €330 & €370

Holy Crap
10days, outfit, kleding, lifestyle, 10days talks
karlijn visser

Karlijn Visser
23.10.2019

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op onze Insta Stories: Holistik slaat de handen in een met lifestyle- en kledingmerk 10DAYS. Het is een samenwerking die is ontstaan vanuit het verlangen om bepaalde waarden en ‘lifestyle choices’ die voor ons belangrijk zijn te delen. Samen met het 10DAYS team hebben Evelyn en ik een reeks video’s gemaakt over hoe wij  holistisch leven. We gaan het hebben over onder andere oppeppers voor je gemoedstoestand in deze donkere maanden, beweging, familie en kerstmis. Dit alles trappen we af met een interview dat wij hadden met Barbara & Myon – founders van 10DAYS – én een winactie waarbij je kans maakt op de outfits die Eef en ik dragen. 

WIN: 2 x complete 10DAYS outfit van Kar & Eef t.w.v. €330 & €370

Hoe vertaal jij het thema ‘vrijheid’ door in je kledingkeus? Volgens Barbara & Myon is vrijheid kunnen dragen wat je wil. 10DAYS ontstond uit een rebels idee om met de gebaande regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. En dat doen ze met comfortabele maar opvallende collecties die zich kenmerken door de blend van stijl en comfort met zachte stoffen, speelse silhouetten en creatieve combinaties.

In deze eerste aflevering spreken we met de 10DAYS oprichtsters Barbara en Myon, over hoe zij balans in hun leven houden. We zijn benieuwd wat je ervan vindt ❤️! Voor ons was het extra leuk om hen te interviewen omdat ze net als wij, een bedrijf runnen met z’n tweeën en al jaren het beste in elkaar naar boven halen.

WIN: 2 x complete 10DAYS outfit van Kar & Eef t.w.v. €330 & €370

10days, outfit, kleding, lifestyle, 10days talksWil jij voortaan ook in een comfortabele én stijlvolle outfit de straat op net als Kar & Eef? Doe dan mee en maak kans op één van deze 2 outfits t.w.v. €330 en €370. Om kans te maken vragen we je het volgende te doen:

1. Volg Holistik en 10DAYS via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en die van 10DAYS via deze link.

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangen de winnaars bericht per mail. Je kunt dan ook aan ons doorgeven of je liever de outfit van Karlijn of Evelyn ontvangt.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.