Verhoog je energetische trilling en verover de wereld

by Evelyn van Hasselt 23.06.2017

De trilling die je uitzendt kun je zien als een energetische blauwdruk van hoe jij je voelt. Ben je depressief, verdrietig of gebruik je veel alcohol of drugs? Dan is je trilling laag. Ben je opgewekt en zit je vol energie, dan is de trilling die je de wereld instuurt juist hoog. En dat is goed nieuws want door jouw positieve vibes trek je nog meer positiviteit aan en ligt de wereld aan jouw voeten.

Verhoog je energetische trilling en verover de wereld

Het is moeilijk te bevatten, maar toch is het waar: alles in het universum bestaat uit energie, vibrerend op verschillende hoogtes. Zelfs voorwerpen zo hard als steen. Maar niet alleen objecten, ook mensen met al hun gevoelens en gedachten bestaan uit energie en hebben zodoende een bepaalde trillingsfrequentie. Zet je een spirituele bril op, dan zie je deze trillingen als je energetische staat van zijn.

Zwakke en krachtige emoties

Een wetenschapper die zich in deze razend interessante materie heeft verdiept is dr. David R. Hawkins. Deze Amerikaanse psychiater heeft het menselijk bewustzijn, met alle emoties van dien, in kaart gebracht aan de hand van 18 verschillende niveaus. Bij elk niveau vermeldde hij de hoogte van de trilling, waarbij 0 de laagste score is en 1000 het hoogst haalbare. Alle emoties onder de 100 worden gezien als laag trillende emoties. Hawkins noemt dit de ‘zwakke’ emoties. De emoties vanaf trillingshoogte 200 vallen onder de ‘krachtige’ emoties. Dit is een overzicht van de verschillende niveaus en de bijbehorende trillingshoogte:

Schaamte (20), schuld (30), apathie (50), verdriet (75), angst (100), verlangen (125), boosheid (150), trots (175), moed (200), neutraliteit (250), welwillendheid (310), acceptatie (350), redeneren (400), liefde (500), blijdschap (540), vrede (600) en verlichting (700-1000).

Tips die je trilling verhogen

De schaal van Hawkins toepassen op je eigen leven kan een eye-opener zijn. Ben je vol liefde en blijdschap? Good for you! Dan is de trilling die jij de wereld in stuurt hoog en trek je door jouw positieve vibes nog meer positiviteit aan. Heb je te maken met laag trillende emoties zoals schaamte, schuld, apathie en verdriet? Dan helpen deze 2 tips je om je energetische trilling direct te verhogen.

1) Drink energetisch opgeladen water

De Japanse wetenschapper Masaru Emoto ontdekte dat er een direct verband is tussen gedachten en de kristalstructuur van water. Emoto vulde twee flesjes met water, nam daarna twee papiertjes, en schreef op het ene papiertje de zin “ik hou van je,” en op het andere papiertje “ik haat je.” Vervolgens, plakte hij ze op de flesjes en liet ze voor bepaalde tijd staan. Enige tijd later, nam hij een kleine hoeveelheid water uit beide flesjes, deed het in petrischaaltjes en plaatste het onder een microscoop. Wat bleek? Het water in het “ik hou van je” flesje had een mooie harmonische, hexagonale kristalstructuur gekregen. De kristalstructuur van het “ik haat je” flesje was volledig in disharmonie. Dit lijkt aan te tonen dat water energetisch opgeladen kan worden, door alleen maar gedachten, die niet meer dan trillingen/vibraties zijn. Als je weet dat het menselijk lichaam voor ongeveer 55-70% uit water bestaat, is de invloed van je gedachten op je gezondheid heel bepalend. Het belang van positief, energetisch opgeladen water drinken kan je gezondheid, en dus daardoor ook je vibratie aanzienlijk verhogen.

2) Breng tijd door in de natuur

Vind je het toch een beetje akward om met een “ik hou van jou” briefje op je waterflesje rond te lopen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je meer tijd doorbrengt in de natuur. De natuur heeft namelijk de hoogste frequentie en door het maken van een boswandeling kun je daar flink wat positief geladen energie uit tappen. Daarbij heeft de grootsheid van de natuur een relativerend effect. De natuur helpt je om negatieve ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te plaatsen. Daardoor ontstaat er mee ruimte voor positieve emoties met een hogere trillingsfrequentie. Ga je door een moeilijke periode? Blijf niet apathisch op de bank zitten, maar zoek een bos op park op. Voor je het weet ligt de wereld weer aan je voeten.

[nieuwsbief]

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN