Afgelopen – Vegan winactie: tas van het Nederlandse label Iris Maree t.w.v. €225

Holy Crap
Iris Maree, vegan, tas, Nederlands
Natalja De Vos

Natalja De Vos
20.02.2019

Uit liefde voor dieren en de wetenschap dat vrouwen en tassen onafscheidelijk zijn startte Iris Maree in 2012 haar eigen tassen label. Vanuit haar overtuiging dat geen enkel dier hoeft te lijden voor een mooie tas heeft ze verschillende vegan leather tassen gecreëerd. En dat juichen wij natuurlijk alleen maar toe. Omdat Iris haar verhaal en de visie van Holistik zo nauw met elkaar aansluiten mogen we een handtas weggeven. Kans maken? Lees snel verder. 

Afgelopen – Vegan winactie: tas van het Nederlandse label Iris Maree t.w.v. €225

In 2012 startte Iris Maree haar eigen vegan tassen label: Iris Maree. Kleine sidenote: toen was er amper vraag naar duurzame materialen. Integendeel zelfs. Als sommige mensen ontdekten dat het geen écht leer was, hoefden ze de tas niet meer. Gelukkig is de mindset in onze samenleving in rap tempo aan het veranderen. We kopen steeds bewuster waardoor vegan leather een vlucht neemt.

Uitdaging

Misschien wel de grootste uitdaging bij het ontwerpen van cruelty free tassen is het behouden van dezelfde kwaliteit als gewoon leer. Iris:”Het was echt een leerproces om de juiste materialen te vinden. Het moet bijvoorbeeld sterk genoeg zijn om goed door de machines te kunnen worden verwerkt. Als ik voor gewoon leer had gekozen, was het een stuk makkelijker geweest.” Zijn wij even blij dat Iris heeft doorgezet! Ze heeft de ideale formule gevonden en haar tassen zijn een ideaal duurzaam alternatief.

Maak kans op deze vegan handtas van Iris Maree t.w.v. €225

Iris Maree, Vegan, handtas, duurzaamZelf houdt Iris van kleurrijk en warme tinten. De gemiddelde Nederlander is eerder fan van grijs, zwart, bruin en grote tassen met een schuine band. Om zowel haar eigen ding te kunnen doen én in te spelen op de vraag van de consument vind je in haar collecties zowel kleurrijke citybags als handige shoppers. Deze week maak je kans op een tas die niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens waterdicht – iets dat met het wisselvallige Nederlandse weer altijd van pas komt. Kans maken op deze Dew – A Glass of Burgundy tas t.w.v. €225? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Iris Maree via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link